In Memoriam 2.0

Tänään valtioneuvoston kanslia ilmoitti että presidentti Koivisto haudataan - kuten asiaan kuluukin - Hietaniemen hautausmaalle täysin sotilaallisin kunnianosoituksin. Siunaustilaisuus on Helsingin tuomiokirkossa - kuten asiaan kuuluukin.
Sen sijaan jonkinasteinen ylläripylläri oli se, että siunauksen toimittaa emerituspiispa Eero Huovinen. Ei siis arkkipiispa Mäkinen tai Turun piispa Kalliala tai Helsingin piispa… En nyt kyllä keksi mitään erinomaisen painavaa syytä siihen, miksi juuri Huovinen. Voisi kuvitella, että protokolla olisi edellyttänyt nakin lankeamista arkkipiispalle kirkon ylimpänä viranhaltijana.

Luultavasti leski on pyytänyt piispa Huovista siunaamaan. Ehkä entinen Helsingin piispa on ollut piispoista läheisin edesmenneelle presidentille ja tämän perheelle.

7 tykkäystä

Poistin kaksi viestiä jotka eivät noudattaneet foorumin sääntöjä politiikan suhteen. @anon81097962 ja @Sakarja pääsee nyt erityistarkkailuun ja edellä mainitun oikea paikka olisi jäähyaitio. Kirjoituksesi osoittaa tietoista röyhkeyttä ja välinpitämättömyyttä yhteisiä kaikkia koskevia sääntöjä kohtaan.

Tiedoksi: @Silvanus @SanGennaro @Nienna @Juho

3 viestiä siirrettiin toiseen ketjuun: Offtopic-aarrearkku

Ketju suljettiin automaattisesti 13 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.