Jeesus moderaattorina

Olisi kiva nähdä Jeesus moderaatorina täällä. Siis ihan todella, hän tarjotuu mielellään jokaisen sydämeen sitä tehtävää hoitamaan.

Ei Jeesus tullut maan päälle tuomariksi eikä jakomieheksi, joten tuskin hän suostuisi moderaattoriksikaan.

1 tykkäys

Oliko tämä nyt kiinnostava ajatusleikki, humööria vaiko evankeliointia?

1 tykkäys

Epäilen kyllä, että nykymuotoisella foorumilla Jezuz viihtyisi paremmin.

2 tykkäystä

No minun sydämessäni hän on moderoinut jo vuosikymmeniä.:slight_smile:

Pitääkö meidän valita Jeesuksentunnistaja-moderaattori, joka estää tänne kaikkien heidän kirjoittelun, joilla Jeesus ei sydämessä moderoi?

2 tykkäystä

Jos sellainen olisi mahdollista, niin loppuisi aika lyhyeen roskan puhuminen, loputtomien turhien ihmismielipiteiden vaihtaminen.

Vaikka Jeesus ei olekaan tämän palstan moderaattori, tulee meidän muistaa, että jokaisesta sanasta pitää tehdä tili viimeisenä päivänä.

4 tykkäystä

Olisitko sinä sellainen moderaattori? Sinuahan esitettiin yhtenä vaihtoehtona. Voisit silloin moderoida minut tältä foorumilta. Alkaako homma houkuttamaan?

Tätä on kyllä jo aika vaikea parodioida.

1 tykkäys

Kyllä. Silloin täällä vain saarnattaisiin täydellisessä harmoniassa lakia ja evankeliumia, sekä julistettaisiin ihmismielipiteistä vapaata vanhurskauttamisoppia.

2 tykkäystä

Heiteltäisiin mustepulloja seinille ja vainottaisiin juutalaisia. Eiku mitä?

Pieperin Dogmatiikan ja Tunnustuskirjojen lainaus-battle. Ulkomuistista toki.

1 tykkäys

Rukoilin että jos joku tänne foorumille huonon kommentin laittaa, niin Jeesus heittäisi sen takaisin hänen omalletunnolleen uudelleenpohdittavaksi.

1 tykkäys

Ennaltaehkäisevä moderointi sydämessä on tärkeintä. Mutta joskus se kestää vuosikaudet ennenkuin herätykseen tullutta ihmistä moderoi Golgatan tapahtuma syvällisemmin. Mutta kuitenkin voimassa on myös Room. 7. Sydämen moderointi ei ole synnittömyyttä.