Merkkien Salat / ylesarja


#1

Tämmöinen sarja on alkanut Teemalla.
Ihan mielenkiintoisia pointteja sieltä täältä. Itseeni numerologisesti on paljon vaikuttanut Jukka Norvannon Ut.selitykset.

Mitä muut mieltä?


#2

Vähän vaikea kommentoida, kun ei tiedä sarjasta muuta kuin nimen.


#3

Mutta onnistuit kuitenkin.:+1:


#4

Olen sellainen Taika-Jim.


#5

Tässä on linkki ohjelman sivulle.


#6

Katselin sarjan läpi hieman kelaillen. Perttu Häkkinen oli taustatiimissä.

Josta se kritiikki tuota sarjaa kohtaan. Ensin satanisti kertoo, kuinka koko Black metallia ei ole olemassa ilman saatanaa. Seuraavaksi laitetaan lauma ihmisiä Tuska festareilta kertomaan, kuinka asioita ei pidä ottaa niin vakavasti. Ja kuinka ne ihmiset, jotka pyrkivät elämään täyttä elämää (jossa ei ole tuollaisia lol menenpä kännissä heilumaan black metal festareille) ovatkin niitä pahiksia, kun eivät ymmärrä. Toisin kuin he hyvät ihmiset, jotka hyväksyvät leikisti ihan kaiken. Sitten tietysti eivät, jos omat vanhemmat jäävät hoitamatta hoitolaitoksessa. Silloin ei heille kelpaakkaan, että lol läpällä hoidettiin. Tosin silloin he ovat vähemmistö, eikä heitä kukaan kuuntele.


#7

Tämähän kuulostaa ihan mainiolta harrasteelta. Ensi kesän Tuskaa odotellessa.


#8

Vapaasti vaan.

Itse osaan tavallaan arvostaa esimerkiksi Azazelin Tähden jäseniä (jonka jäsentä myös ketjun aiheena olevassa ohjelmassa haastateltiin). Ajattelevat ihan vastakkaisella tavalla, mutta ottavat asiansa tosissaan ja perehtyvät.

Sitä vastoin en ota vitsejä muina kuin vitseinä. Eli niitä jotka menevät mukaan kasvot maalattuina Voodoon mukaisesti, käsimerkkinä etusormi ja pikkurilli pystyssä sekä ylistystä saatanalle huudahdellen. Kolmen promillen humalassa ollen täysin pihalla koko aihealueesta. Erityisesti noin, kun ikää on se yli 18v, joka useilla lienee miltei tuplaten.

Miten tuollaisiin ihmisiin ylipäätään pitäisi pystyä suhtautumaan terveesti? Vähän sama kuin, että joku porukka järjästäisi vanhusten tappamista laitoksiin kannattavan mielenosoituksen ja kännimassat hiihtäisivät messiin kun siellä soi tunnettu musiikki kovalla taustalla.


#9

Itsellä nousee myös tietyt “möytäkarva-anturit” pystyyn ohjelmaa esittäessä.
Tahalteen on valittu, ihmistä rockkaria, punapäistä “asiantuntijanumerologia” ja ties vaikka ketä.


#10

1,3,5,7,10,12,40. Nyt ainakin.
Mitä mieltä?

Ehkä meni jo off-topic.
Olisi kiva kuulla vastavetoja humanis.sat yle propagandalle?


#11

2 viestiä siirrettiin toiseen ketjuun: Moderointikeskustelu


Moderointikeskustelu
#12

Tänään tuli 3.jakso sarjassa.

Jos joku ihmettelee miksi nro 8 jäi edellisessä listauksessa pois.

8 Elämän ja Täydellisuuden lukuna ei kaipaa selityksiä. Voittaa nuoi yle ja modehömpät jne, mitenkään liikaa kritoisoimatta. Merkeistä, numeroista ja ylesarjasta tässä on kysymys.

Olen pettynyt nuohin ylen puutteellisiin taustatietoihin ja pinnalliseen esitystapaan 100 prosenttisesti.
Joku fiksu teologi selittämään asioita, vamos!


#13

En tiedä pystyykö kukaan näitä sun juttujasi selittämään, edes fiksuista fiksuinkaan teologi, numerologi, arkeologi tai hömppälogi.