Uutisia lähetys- ja herätysliikerintamalta

Joillekin täällä tuttu edellisellä foorumilla välillä kirjoitellut Siperian lähetystyöntekijä ja pastori kertoo:
https://uusitie.com/sanasokeasta-tulikin-sanan-palvelija-kielimies/

1 tykkäys

Matti -pappi on monille varmaan tuttu mies.

Mielenkiintoinen blogikirjoitus enkeleistä Suomen Raamattuopiston Juha Vähäsarjalta.

Enkeli-innostuksen myötä on tarjolla enkelikoulutusta verkossa ja livenä. Halutessaan voi opiskella enkelikouluttajaksi, jonka jälkeen voi antaa enkelihoitoja viidennessä ulottuvuudessa. Erään alan organisaation mukaan enkeleitä parveilee planeetallamme enemmän kuin koskaan ennen ja nämä ovat pyytäneet heidän valotyöntekijöitään auttamaan ihmisiä oppimaan enkeleistä ja yhdistymään heihin.

10.03.2017 07:00 - Meri Toivanen | Kotimaa24

Markku Koivisto, Arto Merisalo ja Jippu puhuvat Evankeliumijuhlassa maineen menettämisestä

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) kesäjuhlassa kuullaan talk show, jossa ovat vieraina Nokia Mission entinen johtaja Markku Koivisto, vaalirahakohusta tunnetuksi tullut liikemies Arto Merisalo ja muusikko, evankelista Jippu eli Meri-Tuuli Elorinne.

Laura Siltalan juontaman keskustelun aiheena ovat erehdykset, epäonnistumiset ja maineen menettäminen sekä se, onko elämää ja tulevaisuutta myös sen jälkeen, kun kaikki näyttää olevan pilalla.

Siltalan toisen talk show’n vieraaksi saapuu puolestaan muun muassa ministeri Paula Risikko. Keskustelun aiheena on se, miten voimme arjen keskellä löytää yhteyden Jumalaan ja mihin Jeesusta tarvitaan. Emerituspiispa Eero Huovinen on mukana sunnuntain päätöstilaisuudessa.

Evankeliumijuhla järjestetään tänä vuonna Helsingissä 30.6.–2.7. Juhlan pääpaikka on Helsingin jäähalli.

Koko ohjelma on julkaistu täällä. https://www.evankeliumijuhla.fi

Aika kova veto Koivistolta tulla vielä julkisesti puhumaan kristillisessä tapahtumassa. Mies onnistui mokaamaan asiansa suunnilleen sillä pahimmalla mahdollisella tavalla, mitä kristillisessä kentässä voi tehdä.

Näin on ja Merisalo tai Jippu ovat aika samaa rataa menneet. Merisalo vankilassa talousrikoksista ja Jippu taas veti aika haureellista linjaa jossain vaiheessa. Parannuksen voi kuitenkin tehdä suurikin syntinen, jos Jumala vetää takaisin.

2 tykkäystä

Ilman muuta armo peittää kaiken, mutta talousrikokset talousrikokset tai edes geneerinen heterohaureus eivät aiheuttane niin suurta stigmaa kuin samaa sukupuolta olevan seurakuntalaisen ahdistelu. Tässä mielessä nostan hattua erityisesti Koivistolle.

1 tykkäys

Yksi viesti siirrettiin toiseen ketjuun: Offtopic-aarrearkku

Ketju suljettiin automaattisesti 13 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.