Vanhat foorumit

Ehdottaisin, että jos saat ne konvertoitua staattisiksi HTML-sivuiksi, niin koko viestinketjun kaikki viestit tulisivat aina yhdelle HTML-sivulle. Hakutoimintojen kannalta tämä olisi mahtavaa, ja jos sisältö on pelkkää tekstiä, niin pitkätkään ketjut eivät ehkä olisi liian raskaita sivuja.

2 tykkäystä

Voisiko noille foorumeilte saada linkit? Jos ne nyt pyörivät taustalla, eivät ne nyt aivan älyttömästi hidasta. Meinaan että jos menee hankalaksi, niin tälläkin pärjäisi.

Korjaan: nyt on aika hidas

Testatkaa.


5 tykkäystä

Molemman linkit tuntuvat toimivan. Viestien ulkonäössä on ongelmia. Ruudullani näkyy tällaista, eli quote-toiminto ei pelaa:

[quote=“Max, post:5, topic:55”]Katolisessa kirkossa naispappeutta vaativat ryhmät yleensä vaativat myös pappien selibaatin purkamista sekä avioeron, esiaviollisen seksin, homoseksin, masturbaation, ehkäisyn ja abortin hyväksymistä ynnä muuta vastaavaa. Mutta hei, sehän kuulostaa ihan Suomen evlut-kirkolta… ;)[/quote]

Ei oikeastaan. Ei niitä vaadita - meitillä saa hullun tai fundiksen leiman jos puhuu kielteisesti noista jutuista. Paitsi selibaatista, sitä saa arvostella. Vaikka onkin ihan okei ja kaunista jos joku sinkku kertoo olleensa puoli vuotta selibaatissa etsiessään itseään tai jotain.

1 tykkäys

Kiitos näistä. Etenkin alkufoorumilla on paljon kiinnostavaa keskustelua ja toivoisi että ne olisivat jossain luettavissa. Jo se, että teksti on luettavissa riittää, vaikka kirjautuminen ja lainaukset eivät toimisikaan.

1 tykkäys

Kiitos Silvanus vaivannäöstä! Hyvin pelaavat!

1 tykkäys

Kirjautumista ei ole tarkoituskaan mahdollistaa, olen sen tietoisesti poistanut käytöstä, jottei tule ongelmia, että joku alkaa poistaa arkistosta viestejä tms.

Minun ajatukseni on, että käyttäjienvälinen keskustelu on suljettuna, eikä sitä pääse enää kukaan lukemaan. Tai no ehkä voidaan tehdä tämän foorumin käyttäjille tunnus, jolla niitä pääsee lukemaan, mutta ei enää muuttamaan.

Ja tutkijoille käyttäjienvälinen voi olla avoin perustellusta pyynnöstä.

1 tykkäys

Eihän käyttäjienvälinen keskustelu tarkoita kahdenkeskisiä keskusteluja? Siellä on ainakin matskua jota ei ole muille tarkoitettu. Näkyykö ip-osoitteet jostakin jollekin?

Kyllä urforumin käyttäjillä pitäisi olla lukuoikeus omiin teksteihinsä.

D

1 tykkäys

Aika hidas on minulla nyt foorumin latautuminen…

Ei tarkoita. Käytin tuota ilmaisua tarkoittaessani keskusteluita, mitkä näkyvät kirjautuneille. Ei kirjautuneet eli kuka tahtoi, pystyi näkemään (ainakin eilen) asioita mitä en ainäkaan minä toivonut missään vaiheessa julkisiksi, esim rukouspyynnöt.

Kyllä täytyy sanoa että aika hitaaksi on käynyt tämä foorumi näiden vanhojen perinnäistarujen mukaan tulon myötä. Välillä saa kaksikymmentä sekuntia odottaa pyörivän rullan katselulla että teksti tulee julkaistuksi ja sitten tulee joku error ilmoitus. Sitten taas uusi yritys ja sama ilmoitus. Ja kolmannella kerralla menee perille.

5 tykkäystä

Tämä tarkoittanee myös ylläpidollisia toimia tämän mahdollistamiseen. Mikä tarkoittaa rahaa ja aikaa. En tiedä kiinnostaako ketään käyttää aikaansa siihen, että joku forumisti pääsee lukemaan, mitä kymmenen vuotta sitten on syönyt tai puuhastellut.

1 tykkäys

On kai se niinkin. Selailen joskus vanhoja google groupseja 90- ja 2000- luvun alusta, kun olin aktiivi siellä. Googlella on rahaa varmaan enemmän, kuin tällä foorumilla. Joskus jopa kiinnostaa mitä ajatteli toistakymmentä vuotta sitten.

D

1 tykkäys

Olipa kiva löytää vanhoja tuttuja ketjuja!

Juu. Mutta tämä nykyisen foorumin hitaus ei kyllä ilahduta…

3 tykkäystä

Jos foorumia ajattelee vanhojen kirjoitusten muistelupaikkana niin silloin on tärkein asia että nuo tekstit täältä löytyvät. Mutta jos foorumia ajattelee tässä ja nyt käytävän keskustelun pohjaksi niin silloin on kyllä auttamattoman hankaloittavaa kun tekstien avautuminen, kirjoituksiin vastaaminen ja lähetetyn tekstin korjaaminen on usein useampaan kertaan klikkaamisen takana koska kymmenien sekuntien aikana teksti ei mene perille tai aukea. Monesti lähetettävä teksti jää menemättä perille. Lähettämisen jälkeen joutuu katsomaan että se todella lähtee ja joutuu sen lähettämään kenties kolmeenkin kertaan ennenkuin se lopulta suostuu menemään.

1 tykkäys

Nyt pitäisi olla näkymättömissä!

Siis jääkö foorumi tällaiseksi? (Hitaaksi kuin vanha mankeli.)

Omasta puolestani sanoisin silloin ettei tänne ole mielekästä kirjoittaa tai edes lukea foorumia. Olen jo nyt saanut kramppeja käteeni jatkuvan klikkailun takia, kun sivut eivät lataudu eikä viestit ilmaannu ketjuihin niitä lähettäessä.

Jos saat kramppeja käteesi nettifoorumin vuoksi, niin huolestuisin ensi sijassa elämäntavoista eikä teknisistä yksityiskohdista. :grinning: