Palvelun käyttämisellä on ehtonsa. Tällä hetkellä palvelu on rakennusvaiheessa, minkä vuoksi palvelun ehdot tarkentuvat vähitellen.

Tekijänoikeudet kaikista kirjoittajien teksteistä jäävät kirjoittajille itselleen. Kirjoittajat luovuttavat kaikki tarvittavat oikeudet kirjoitustensa esittämiseen foorumilla (tekniset oikeudet). Foorumin tietokannasta johtuen viestit voivat jäädä tietokantaan piilotettuina, silloinkin kun ne on tuhottu. Kirjoittajilla ei ole oikeutta viestin täydelliseen poistamiseen.

Kirjoittajat antavat kaikille foorumin käyttäjille luvan lainata kirjoituksiaan keskustelufoorumin sisällä. Keskustelufoorumin tekstien lainaamisessa sen ulkopuolelle on voimassa normaali viittausoikeus.

Mikäli kirjoittaja käyttää nimimerkkiä ilman todellista nimeään sen yhteydessä, tai ei ole todistanut ylläpidolle nimimerkin takana olevaa henkilöllisyyttä, oikeus luovuttaa laajennettuja lainaus- ja viittausoikeuksia on ylläpidolla. Todelliseen nimeen viittaavien tunnuksien osalta oikeudet luovuttaa käyttäjä itse.

Kirjoittajilla on oikeus lopettaa käyttäjätunnuksen käyttö ja olla kirjautumatta foorumille. Kirjoittajilla ei ole oikeutta vaatia tunnuksensa tai viestiensä täydellistä poistoa.

Päivitetty 17.8.2016.