Jukka Kääriäinen valittu Kylväjän uudeksi lähetysjohtajaksi

Kylväjän uutena lähetysjohtajana aloittaa kesän jälkeen Kirkkohallituksen nykyinen lähetysteologi Jukka Kääriäinen. Hän on asunut, opiskellut ja työskennellyt USAssa 19 vuotta, Taiwanilla 7 vuotta ja Suomessa Kirkkohallituksessa kaksi vuotta.
Toivotan siunausta hänen uuteen tehtäväänsä.

Maistiaisia hänen opetuksistaan voi kuunnella tämän aamun YLE n aamuhartaudesta.

Aamuhartaus 16.4. lähetysteologi Jukka Kääriäinen, Helsinki Yle Areenassa

Kuuntele Yle Areenassa: http://areena.yle.fi/1-50779549

3 tykkäystä

Where’s the beef?” Tätä amerikkalaista sanontaa käytetään silloin, kun asian ydin puuttuu. Puhutaan asian vierestä tai jostain muusta. Ydin puuttuu. Where’s the beef?

Ajatukseni siirtyy hampurilaisesta lähetykseen. Milloin kristillinen lähetys ei enää ole lähetystä? Silloin kun siitä puuttuu pihvi. Mikä on lähetyksen pihvi? Evankeliumi Kristuksesta . Jos se puuttuu, toiminta tai työ voi olla hienoa, arvokasta ja tärkeää, jopa ihailtavaa, mutta se ei ole kristillistä lähetystä. Se on jotain muuta.

2 tykkäystä

Ajatukseni eivät siirry hampurilaisesta lähetykseen, vaan jään miettimään, mitä jos välissä on pihvi, mutta se on vegaaninen pihvi. :thinking:

1 tykkäys

Maybe beef cannot be called a beef in America, if it is a veganian one.

Jukka Kääriäinen on asunut kenties pisimmän aikaa elämästään Usassa ja syntynytkin Taiwanilla. Hänen Suomessa asumisensa rajoittuu aika vähiin vuosiin koko elämästä. Ehkä pihvi on aina oikeaa pihvikarjanlihaa muualla maailmassa.

Ei ole vaikeaa löytää vegaanisia burgereita mistä tahansa länsimaisesta suurkaupungista. Mutta ehkä muualla maailmassa (esim. länsimaisella maaseudulla, Afrikassa ja avaruudessa) pihvit ovat aina lihaa.

Yhteenveto

Offtopic
Kyllähän noita löytää, mutta kyse olikin oikeasta pihvistä.

Kyllähän evankeliuminkin tilalle kaikkea muuta yritetään laittaa.

1 tykkäys

Beef tosían tarkoittaa englanniksi yksiselitteisesti naudanlihaa. Se meidän pihvimme on steak, jota voi käyttää myös yhdistelmänä vegan steak.

2 tykkäystä

Tämä ketju suljettiin automaattisesti 90 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.