Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen siirtyy Mission Europen

Ikävää, että Mika luopuu johdosta. Kukahan saadaan tilalle.

1 tykkäys

"– Kaipaan enemmän keskittymistä vähempiin asioihin. Haluan tehdä joitain asioita hyvin. Ydinkutsumukseni ei ole hallinnon kehittämisessä. Jumala antaa kristityille erilaisia kutsumuksia. Minun sydämeni on palanut sille, että voisin olla evankeliumin julistamisen eturintamassa, en niinkään kenraalina tai luutnanttina taka-alalla.

Liittyykö Tuovisen päätökseen pettymystä siitä, miten Kansanlähetys toteuttaa evankelioimistehtäväänsä?

– Ei liity, vaan päätös liittyy omaan kutsumukseeni. Mutta koen kyllä, että evankelioiminen tai Jeesuksesta avoin juttelu on meidän maassamme jotenkin kriisissä."

Olen muissa yhteyksissä törmännyt aivan samaan kuin viimeisen kappaleen toteamus. Onko Suomi siirtymässä kokonaan post-kristilliseen aikaan?

1 tykkäys

“Mutu”-tuntumalla sanoisin että olemme siirtyneet jälkirkistilliseen aikaan Ruåtsin vanavedessä.

Samaten “mutu” sanoisin, että on tullut jokin sellainen tyhjiö, joka sitten halutaan täyttää muslimeilla ja Islamilla. Jotain sellaista arvokasta, mitä ei voi sanoa ääneen, puuttuu sekulaarista yhteiskunnasta, ja missään nimessä ei käy päinsä että sitä haettaisiin kristillisestä perinteestä, joten Islam on paras korvike, ja muslimit hyviä suvaitsevaisuusobjekteja.

1 tykkäys

Uudeksi lähetysjohtajaksi on valittu Leif Nummelan poika tm Daniel Nummela.

2 tykkäystä

Tämä ketju suljettiin automaattisesti 90 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.