Kari Kuulan kolumnin kanteluista ei jatkotoimia tuomiokapitulissa

Espoon hiippakunnan tuomiokapituli päätti istunnossaan 15.6., että kantelut seurakuntapastori Kari Kuulan lihan ja maidon tehotuotannon eettisiä ongelmia käsittelevästä kolumnista eivät anna aihetta jatkotoimiin.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kari-kuulan-k-k-kolumnin-kanteluista-ei-seuraa-jatkotoimia-tuomiokapitulissa?fbclid=IwAR1YUfeImYvLd525eT_bIZicTDRF9_ekgVhyEfsr4uViQHHwDStyPapJLkA#6646f53e

Nyt on sitten tämäkin asia ratkaistu.

Päätöksessä todetaan, että kirkon eläinteologiset linjaukset hakevat vielä muotoaan ja että niihin liittyvä keskustelu on toistaiseksi ollut vähäistä.

Mitähän ne "kirkon eläinteologiset linjaukset " lienevät, olisi hauska tietää. Toivottavasti Kuula kuitenkin ottaa opikseen tästä myrskystä ja samoin moni muu. Vaikka räväkästi on mukavaa kirjoittaa, niin pitäisi kuitenkin miettiä, miltä se tuntuu toisesta osapuolesta. Sitäpaitsi alkuperäinen kolumni kieli suoranaisesta tietämättömyydestä.

3 tykkäystä

Katsoisivat Vanhasta testamentista. Kansa oli paimentolaiskansaa ja hyödynsi karjaa kaikilla tavoilla. Eiköhän Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan lapsetkin voi tehdä samoin.

3 tykkäystä

Tämä ketju suljettiin automaattisesti 90 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.