Ketjujen automaattinen lukkiutuminen

Tällä hetkellä ainakin kaikki Ajankohtaista-osion ketjut näyttävät sulkeutuvan automaattisesti kahden päivän kuluttua viimeisimmästä viestistä, ja taisin nähdä jonkun vastaavan päivälaskurin parissa muussakin ketjussa. Ajankohtaista-alueen tapauksessa tuollaisessa tuntuu olevan tiettyä järkeä, mutta onkohan se kuitenkaan tarpeellista? Vanhoja ketjuja nostetaan harvoin kuolleista, mutta joskus vanhaan juttuun voi ihan hyvästä syystä palata. Joka tapauksessa kaksi päivää tuntuu lyhyeltä ajalta, ainakin tässä vähän vähemmän aktiivisessa vaiheessa foorumia. Nyt Ajankohtaista-osiossa on kaksi suljettua ketjua, jotka eivät ehtineet poikia vielä yhtään keskustelua, eivätkä nyt enää sitä voikaan tehdä - jos joku vielä haluaisi keskustella herättäjäjuhlista, joutuisi hän avaamaan uuden ketjun.

1 tykkäys

Vastustan ylipäätään kaikenlaista ketjujen lukkiutumista. Miksi Silvanus haluaisi luoda foorumin, jolla ei voi silvata?

5 tykkäystä

Jospa siellä on jäänyt joku automaattiasetus päälle silleensä, että lukkoon menee jos kukaan ei kommentoi ajassa X?

1 tykkäys

Juuri näin siinä on käynyt.

Sinäkö se oletkin? Katsoin, että kenellä on noin ihana avatar.

Muutin ajan 14 päivään.

3 tykkäystä

Miksi ketjujen pitäisi ylipäänsä mennä automaattisesti lukkoon? Vastustan.

Se yrittää pitää Ajankohtaista-alueen ajankohtaisena. Sieltä voidaan sitten siirtää lukkiutuneita ketjuja toiselle alueelle.

1 tykkäys

Haulla “eutanasia” tuli vastaan vain yksi aiheesta otsikoitu ketju, joka oli kuitenkin lukkiutunut. En ymmärrä, miksi aiheesta ei olisi voinut jatkaa.

Ajankohtaiset aiheet ovat hyvin harvoin pelkästään ajankohtaisia.

Kannattaa aloittaa aiheesta uusi ketju. Ajankohtaista on tosiaan tarkoitettu vain ajankohtaisaiheille…