Mauri Viksten: Raamatullinen sielunhoito (etsin kyseistä kirjaa)


#1

Hei! Etsin tätä kirjaa itselleni ostettavaksi, ja olen kiitollinen kaikista vinkeistä. Uutena sitä ei saa:

RAAMATULLINEN SIELUNHOITO
Kirjailija: Mauri Viksten
Kustantaja: Aikamedia Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 186
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)


#2

Jos kirjasto kelpaa, niin Helsingin Itäkeskuksen ja Pasilan kirjastoissa löytyy hyllypaikalta 247, joista myös tilattavissa ainakin pääkaupunkiseudulle. Ostettavaksi sitä ei taida helpolla löytyä.


#3

Hei, kiitokset ystävällisestä vinkistä. Tarvitsisin kirjan kuitenkin itselleni ja omiin opiskeluihini. Jospa joltakulta löytyisi hyllystään ja malttaisi siitä luopua. Viimeinen mahdollisuus on toki lainata ja valokuvata sivut ja tehdä siitä pdf-tiedosto ja sitten printata, mutta kivempi olisi saada se omaksi ihan kirjana.


#4

Itse etsin teosta Bo Giertz " Kalliopohja". Olisiko kenelläkään heittää?

Otsikkoon vanhaluterilaisittain komppaen, mitä parhaint Ev lut piiriin kuuluvaa sielunhoitoromaanigenreä.

Huhun mukaan Bo Giertz 95-vuotiaana sokeutuneena Piispana pyysi Raamattua luettavan Kreikan alkukielellä pelkästään, kun UT:ta hän pyysi luettamaan hänelle. Todella myös eksegeettinen veturi ja periaatteen mies monella tapaa.


#5

Kirjaston kopiokoneella voit myös skannata suoraan pdf-muotoon ja lähettää meiliin tai tallentaa tikulle. Toki pitää skannata aukeama kerrallaan, mutta helpompi silti kuin kuvaaminen. Meili on vähän hankala, sillä kovin montaa sivua ei voi kerralla lähettää.


#6

Kävin kirjastossa lainaamassa ja otin kopiokoneella kotona kopiot sivuista. Silti olisi kiva saada alkuperäinen kirja vielä itsellenikin.