Mauri Viksten: Raamatullinen sielunhoito (etsin kyseistä kirjaa)

Hei! Etsin tätä kirjaa itselleni ostettavaksi, ja olen kiitollinen kaikista vinkeistä. Uutena sitä ei saa:

RAAMATULLINEN SIELUNHOITO
Kirjailija: Mauri Viksten
Kustantaja: Aikamedia Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 186
Asu: Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2007 (lisätietoa)

Jos kirjasto kelpaa, niin Helsingin Itäkeskuksen ja Pasilan kirjastoissa löytyy hyllypaikalta 247, joista myös tilattavissa ainakin pääkaupunkiseudulle. Ostettavaksi sitä ei taida helpolla löytyä.

Hei, kiitokset ystävällisestä vinkistä. Tarvitsisin kirjan kuitenkin itselleni ja omiin opiskeluihini. Jospa joltakulta löytyisi hyllystään ja malttaisi siitä luopua. Viimeinen mahdollisuus on toki lainata ja valokuvata sivut ja tehdä siitä pdf-tiedosto ja sitten printata, mutta kivempi olisi saada se omaksi ihan kirjana.

Itse etsin teosta Bo Giertz " Kalliopohja". Olisiko kenelläkään heittää?

Otsikkoon vanhaluterilaisittain komppaen, mitä parhaint Ev lut piiriin kuuluvaa sielunhoitoromaanigenreä.

Huhun mukaan Bo Giertz 95-vuotiaana sokeutuneena Piispana pyysi Raamattua luettavan Kreikan alkukielellä pelkästään, kun UT:ta hän pyysi luettamaan hänelle. Todella myös eksegeettinen veturi ja periaatteen mies monella tapaa.

Kirjaston kopiokoneella voit myös skannata suoraan pdf-muotoon ja lähettää meiliin tai tallentaa tikulle. Toki pitää skannata aukeama kerrallaan, mutta helpompi silti kuin kuvaaminen. Meili on vähän hankala, sillä kovin montaa sivua ei voi kerralla lähettää.

1 tykkäys

Kävin kirjastossa lainaamassa ja otin kopiokoneella kotona kopiot sivuista. Silti olisi kiva saada alkuperäinen kirja vielä itsellenikin.

Ketju suljettiin automaattisesti 90 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.