Pieniä probleemeja

Hei kaikki! Sivustolla voi esiintyä pieniä probleemeja, mutta yritän pian korjata ongelman. Toivon mukaan tämä ei näy käyttäjille lainkaan, mutta saattaa näkyä.

4 tykkäystä

" Olet kirjoittanut enimmäismäärän vastauksia tähän ketjuun

Valitettavasti uusien käyttäjien viestien määrä on rajoitettu 1 vastaukseen samassa ketjussa.

Harkitse edellisten viestiesi muokkaamista uuden viestin kirjoittamisen sijaan tai vieraile muissa ketjuissa." Eli vastaan tänne kun jäi kesken keskustelu teknisen tuen ketjussa, ongelmana on, etten pääse kirjoittamaan yhtään mitään haluamaani ketjuu, otsikolla vuoden kristillinen kirja. Ei ole vastaa merkkiä minkään värisenä missään. Eii tunnu kivalta lun liittyy uudelle forumille että heti on sensuuri vastassa.

Näitä teknisiä rajoitteita on foorumilla olemassa sen takia, että uusi kirjoittaja voi olla myös asiaton tapaus, joka spämmää foorumin täyteen omaa trollailuaan. Siksi halutaan ensin katsoa, millainen tapaus uusi tulija on. Ainakin osa rajoitteista voi olla myös foorumisoftan ominaisuuksia, joihin meidän ylläpito ei pysty vaikuttamaan. Kun olet muutaman viestin kirjoitellut eri ketjuihin, niin saat lisää oikeuksia.

Voi olla, että Ajankohtaista-alueen ketjuissa on joko vahingossa tai tarkoituksella jokin erillinen rajoite uusille kirjoittajille. Tällä hetkellä täällä ei ole varmaankaan ketään sellaista paikalla, joka asialle pystyisi mitään tekemään. Ylläpitäjiä on yksi ja moderaattoreita vähän, ja he saattavat esim. olla kaikki töissä tähän aikaan. Minulla alkaa työt vasta iltapäivän puolella tänään, niin olen tähän aikaan linjoilla. Kyllä tässä voidaan yrittää auttaa, jos vaikka johonkin ketjuun johon pystyt kirjoittamaan, voisit liittää kuvankaappauksen siitä millaiselta Vuoden kristillinen kirja -ketjun alalaita sinulle näyttää. Niin sitten pystyttäisiin ainakin tietämään, puuttuuko sieltä oikeasti jotain vai onko sinulta vain jotain löytämättä. Onnistuisiko tällainen?

Vuoden kristillinen kirja 2019 oli ainakin suljettu automaattisesti, kun siihen ei ollut tullut aikoihin uusia viestejä. Jos kyseessä vanhempi ketju, niin sen avaamista voi pyytää. Vaikka liputus “muu syy”.