Seurakunta ei halunnut lapsia tiloihinsa

“keskustelussa oli muun muassa vedottu siihen, etteivät kirkkoon kuulumattomien lasten vanhemmat varmaankaan haluaisi lastensa olevan seurakunnan tiloissa.”

Tuosta melkeinpä huvituin omituisesti.

Kun lukee koko jutun, niin siitä kyllä käy ilmi, että seurakunnalla on omaa toimintaa niin paljon, että sinne ei ole mahdollista sijoittaa päiväkotia. Otsikko on kuitenkin laadittu niin, että paha seurakunta ajaa lapset pois luotaan.

Facebookissa on asiaa kommentoitu mm. seuraavasti:
" Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: “Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. 15 Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle.”

" Hyi helvetti…hiekoilta kiilloitetaan kengätkin mutta suomalaiset veronmaksajien lapset ei kelpaa…ei ihme että kirkot palaa"

Toki on sitten vastakkaisiakin mielipiteitä:

" Miksi laitetaan vanhukset ja lapset vastakkain? Rantasalmen kirkko on niin jyrkällä mäellä, että sinne eivät vanhukset pysty kerhoihin menemään. Kunta itse on säästänyt lopettamalla vanhusten kerhoja. Kehitysvammaisten virkistys- ja työtila on otettu muuhun toimistokäyttöön. Nyt ne saavat kokoontua seurakuntatalon tiloissa, ajaako kunta sieltäkin eläkeläiset ja kehitysvammaiset pois?! Mihin he seuraavaksi siirtyvät tässä säästökuurissa ?!
Asialla on kaksi puolta. Minusta tämä on yksipuolisesti esitetty."

Tässäpä lisää kommentteja Facebookista:

“Tässä sen näkee, seurakunta on vain ihmisten aivopesulla rahaa lypsävä instituutio, eikä ole oikeasti ihmisten asialla.” 123 tykkäystä

" Seurakunnat ei enää ole ihmisiä varten" 40 tykkäystä

"eipä hieman tarkoitushakuista uutisointia taas. Mikäli kyseessä olisi minkä rahansa muun uskonnon toimitila lähentelisi tämä jo viharikosta ja kiihottamisia kansanryhmää vastaan. ts. ihan MV tason uutisointia. Myös ihan uskomaton oletus että seurankunnan tilat lojuu tyhjillää vain odotellen jonkin homepommin evakkoväkiä, ihankuin seurakunnilla ei olisi omaa toimintaa sekä täysi oikeus siihen.

sitten täällä huutelee kaikki kirkostaeronneet ensimmäisinä. Minkä ihmeen tähden kirkko ja seurakunnat on mitään velkaa ihmisille jotka ei halua olla missän tekemisissä kyseisen instanssin kanssa saati osallistua näiden lafkojejn ylläpitokuluihin?

Vähän sama kun vinkus että joku läheisin k-market tai pankki on ihan halju kun ei tarjoo tiloja homepakolaisille. tai ketä vaan kellä on jonkun muun mielestä ihan liikaa neliöitä himassaan, pitäis intiopiukeena tarjota tilojaan kaikille ketä niihin haluaa tulla." 5 tykkäystä

On kyllä hyvin kuvaavaa, että kaikkein eniten tykätään mielipiteistä, joita ovat kirjoittaneet ihmiset, jotka eivät ole edes lukeneet loppuun saakka koko juttua. Pelkän otsikon perusteella heittelevät kommenttejaan ja toiset tykkäävät.

3 tykkäystä

Ketju suljettiin automaattisesti 90 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.