Skottipappi: Rukoilkaa prinssi George homoksi

Kuuluisi kyllä ketjuun Omituisia huvittumisen aiheita.

1 tykkäys

Läntistä turmellusta…

Minusta pienen lapsen seksuaalisuuteen kajoaminen edes puhein on väärin ja pitäisi olla rikollista. Pieni lapsi ei ole valinnut julkisuutta eikä rooliaan, eikä minusta häneen pitäisi kohdistaa minkäänlaista kampanjointia. Saati sitten nostaa hänen seksuaalista identiteettiään tapetille. Tämähän voi altistaa hänet vaikka minkälaiselle kohtelulle muutaman vuoden päästä, kun ikätoveritkin hieman vanhenevat.

5 tykkäystä

Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun homot ovat ahdistelleet sanallisesti prinssi Georgea.

1 tykkäys

On siinä pappi!

McSadinmaa ?

2 tykkäystä

Tai McMaekinen…

1 tykkäys

No niin, saatiinhan tähänkin yhteyteen jokin aasinsilta Evl.fin haukkumiseen…

2 tykkäystä

Ei tässä ollut tarkoitus mollata evl:iä, vaan ääri-lipilaari-tulkitsijoita.

Jotka ikävä kyllä ovat medialle ja senmyötä suurelle yleisölle yhtä ja samaa.

Minusta skottipapin ainoa ongelma ei ollut liberaalius, vaan myös lapsen seksuaalisuuteen kajoaminen, mitä nämä Suomen maininnut liberaalit eivät tietääkseni tehneet, joten sikäli en heidän nimiään tässä yhteydessä nostaisi esille.

1 tykkäys

Tosi on, että erityisen ällöttävää skottipapilta on sotkea pieni lapsi ja hänen tuleva seksuaalisuutensa, oman poliittisen pelinsä materiaaliksi.

Mutta kovin minua koskee sekin, että kirkkoni näkyvimmät mediahahmot ajavat jotakin (langennutta) maailmaa miellyttävää ja ihmisten tykkäyksiin perustuvaa poliittista agendaa, samalla hyläten Raamatun sanan, kirkon säännöt ja tradition. Sehän on ihan samaa sheibea kuin tuolla skottipapillakin.

Ketju suljettiin automaattisesti 13 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.