Suljettu uskonnollinen alue?

UE:n puolella esitettiin, että pitäisi perustaa suljettu alue uskonnolliselle keskustelulle. Näettekö, että oman suljetun alueensa perustaminen on tarpeen, vai voitaisiinko tämä hoitaa Käyttäjien keskustelun puolella?

  • Keskustellaan uskonnolliset asiat Käyttäjien keskustelussa
  • Tehdään Käyttäjien keskusteluun oma alaosastonsa
  • Tehdään Uskonnollinen keskustelu -aluelle suljettu alaosasto

0 äänestäjää

Mä kannattaisin sitä ettei olisi järkyttävää määrää eri alaosastoja.

Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa. Toisaalta ei välttämättä tarvita useampaa erillistä suljettua aluetta. Toisaalta tuntuu jotenkin kummalliselta sekin, jos samalla alueella pohditaan päivän puuhasteluja ja todella diippejä hengellisiä kokemuksia. Mutta ehkä ainakin näin alkuun on parempi, jos pidetään kaikki samassa. Tai jotain.

Minusta olisi hyvä, että olisi oma suljettu osasto sosiaaliseen jutteluun ja oma sitten sellaisiin hengellisiin keskusteluihin, joita ei halua julkisella puolella käydä. Esimerkkinä rukousketju, joka on ollut foorumin tärkein ketju. Suljettu hengellinen osasto pitäisi sitten varata oikeasti sellaisille teemoille, joilla on tuollainen ulottuvuus. Sitä ei pidä käyttää kiusallisiksi koettujen uskonnollisten keskusteluaiheitten piilottelupaikkana.

Toivoisin myös, että vanha periaate: mikä on kirjoitettu suljetulla osastolla, pysyy suljetulla osastolla. Jollei kirjoittajien suostumuksella ja asian yleisen kiinnostuksen takia ole erityistä syytä menetellä toisin.

Ketju suljettiin ajastetusti 15 päivän kuluttua. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.