Suomen monikulttuuristuminen

Viikonlopun tiivistelmä Turun suunnalta:

"PAHOINPITELYITÄ TURUSSA JA RAUMALLA

Turussa ja Raumalla ulkomaalaistaustaiset pahoinpitelivät kantaväestöön kuuluvia. Molemmissa tapauksissa pahoinpitelijät olivat liikkuneet ryhmässä. Kumpikin pahoinpidelty oli voimakkaassa humalatilassa. Pahoinpitelyn jälkeen tekijät olivat hajaantuneet juosten eri suuntiin.

Poliisi tutkii tapauksia pahoinpitelynä ja törkeänä pahoinpitelynä. Kummassakaan tapauksessa epäillyistä ei ole vielä saatu tarkempia tietoja tai tuntomerkkejä.

Turun Runosmäessä ulkomaalaistaustainen mies pahoinpiteli naista metsikössä. Teko keskeytyi, kun asianomistaja oli ilmoittanut poliisin olevan tulossa paikalle.

Turun Pernossa sivullinen puuttui raiskaukseen. Lähistöltä pusikosta makaamasta otettiin kiinni ulkomaalaistaustainen mies rikoksesta epäiltynä.

Turun Jyrkkälässä poliisi hälytettiin ulkomaalaistaustaisten sukuriitaa selvittämään. Asiaa selviteltäessä henkilöt kävivät yllättäen partion kimppuun. Yksi henkilöistä oli aseistautunut paksulla ketjulla, jonka päässä oli raskas lukko.

Partio joutui käyttämään kaasusumutinta ja etälamautinta toisten henkilöiden häiritessä poliisin toimia. Poliisia vastustaneita henkilöitä on pidätettynä. Asiaa tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Viikonlopun aikana Turun Halisista sekä TYKS:n ympäristöstä saatiin pari ilmoitusta tummaihoisesta miehestä, joka oli ahdistellut ja kourinut naisia. Asiaa tutkitaan seksuaalisena ahdisteluna."

(Lähde: Turun Sanomat)

Huokaus.

Kyllä suomalaistaustaisetkin tekevät rikoksia. Mutta…


Ajankohtaista-alueen aloitusviestit ovat wiki-viestejä, joita kuka tahansa voi muokata. Aloitusviestiin lisätään olennaiset uutislinkit ja muut, joiden perusteella ketjussa käydään keskustelua. Aloitusviestin kirjoittaja tai joku ylläpidosta muuttaa ensimmäisen viestin wiki-viestiksi.

Yksi viesti siirrettiin toiseen ketjuun: Uutisten satoa