Syntinen löytää Jeesuksen

Jani istui linnassa 38 vuotta. Rikoksiin kuuluivat mm. ryöstöt, myös muut väkivaltarikokset. Vankilassa Janin elämä muuttui, hän tuli uskoon. Nyt hän vie sanomaa myös muille rikoksilla elämänsä menettäneille.

Tällainen tarina.

Hieno homma, että rikollinen on tullut tunontuskiin ja pyytänyt ja saanut anteeksi rikoksen uhrien omaisilta. Parasta on, että hän on löytänyt Jeesuksen ja on halunnut parantaa tapansa. Tällainen ihminen on varmaan kaikkein paras kertomaan Jeesuksesta toisille vangeille. Hän osaa puhua heidän kieltään.

2 tykkäystä

Onhan tämä hienoa, että tällaiset, mitä “vaikeimmat tapaukset” löytävät lopulta rauhan sielulleen.

Jeesuksella tuntuu olevan ihan oma paikkansa näille kaveruksille, ristinryövärin hengenheimolaisille. Kaikenlaiset tatuoidut katujätkät morsiamineen pyyhältävät päät pystyssä, valkoisissa puvuissaan Karitsan juhla-aterialle ja Karitsa Itse sanoo, että älä sinne perälle mene istumaan, on tässä pöydässä vähän lähempänäkin tilaa. Rouvalle myös.

On tuolla veikkosella sen verran kirkas katse, että voi nähdä elämän hällä muuttuneen.

Uskaltaisitko sen kanssa oikaista kolisevia roskiksia, muutama niiden välissä nukkuva spurgu sanomalehtien alla ja muita kulkukissoja asukkeinaan, pimeän kujan kautta jossain kaukana häämöttävälle valaistulle aukiolle?

Vaikka uskovainen olenkin, joskus voisi uskokin, ainakin itsellä joutua koetukselle. On pelastuneella (hällä) sen verran raju elämäkerta.

Tämä uutinen sivuaa aloitusta, eli kertoo päihdeongelmasta, minkälainen tissuttelu yleisimmin johtaa nk. katkaisuhoitoon:

Aamen, tällainen tarina on valtava todistus Jumalan ja pyhän kasteen pelastavasta voimasta, missä kasteensa liiton rikkonut saa palata siihen takaisin, sillä Jumala on uskollinen, ja Hänen puoleltaan kasteen liitto pysyy aina vahvana. :slight_smile:

Ketju suljettiin automaattisesti 90 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.