Toiminnantarkastus 2016

Vanhalla foorumilla heitin muistaakseni puoliksi vitsinä, että voin tarkistaa perustettavan yhdistyksen tilit. Tämä on nyt todellisuutta vuoden 2016 tileistä.

Tiedoksi, että olen tänään vastaanottanut viestin, jonka mukaan hallitus on saanut viime vuoden pakettiin. Sovin parhaillaan aikaa tarkastukselle. Jos minusta ei enää kuulu mitään, suhtautukaa hyvin epäillen hallituksen toimintaan. :slight_smile:

9 tykkäystä

Ohhoh! Tässähän voisi sanoa Monty Pythonia mukaillen, että “Nobody expects an atheist auditor”!

3 tykkäystä

Jee! Joria onkin ollut ikävä. :slight_smile:

Kiitokset. En kuitenkaan tulle palstalle sen isommin keskustelemaan.

Jo pitkäänhän keskusteluni palstan edellisessä inkarnaatiossa oli liki pelkästään jutustelua suljetulla puolella. Ei se oikein ole palstan funktio. Lisäksi täytyy rajoittaa ajankäyttöä, liityin Facebookiin ja siinäkin menee aikaa.


Jossain keskustelussa nimeni mainittiin. Kertauksena, miksi en väitellyt jumalien olemassaolosta: uskon, että palstat toimivat paremmin jos niillä on rajattu aihe. Ei luterilaisten keskinäiseen keskusteluun tarkoitettu palsta parane siitä, että katolinen huutelee väliin omaa oppiaan; ei kristittyjen keskustelu siitä, että väliin tulee muslimi mainostamaan Koraania; jne jne.

Tämä ei toki tarkoita sitä, etteikö väittellylle sinänsä olisi paikkansa jossain muualla.

4 tykkäystä

Kyllä on kerettiläinen malli. Internetin käytöstapoihin kuuluu tuohtua, jos joku on väärässä ja provosoitua, jos provosoidaan. Ettekö te ateistit tätäkään tajua. Ensin kiellätte Jumalan ja sitten ette osaa edes käyttäytyä??!!!1

4 tykkäystä

:slight_smile:

Tylsän vakavana muistona: Kun eroakirkosta.fi avattiin, eräs valituksen syy oli nimenomaan se, miten joku voi vaan sanoa “Eroaminen on helppoa.”, kertomatta mitään perustelua erolle tai edes suorasanaisesti kehottamatta.

1 tykkäys

:smiley: On kyllä ollut esimerkillistä tuohtumusta.

[quote=“JMantysalo, post:1, topic:1190, full:true”]Jos minusta ei enää kuulu mitään, suhtautukaa hyvin epäillen hallituksen toimintaan. :slight_smile:
[/quote]

Hä? Miksi kukaan suhtautuisi nuivasti proaktiiviseen apologiaan?

2 tykkäystä

Tiedoksi, että homma etenee. Olin päättänyt löytää virheen, mutta se vaati kaivamista. Onneksi kuitenkin yhdistyslain 11 § 1. momentin mukaan jäsenluetteloon on merkittävä täydellinen nimi, ja jäsenluettelossa ei ollut jäsenten toisia etunimiä.

Parin viikon päästä on virallinen toiminnantarkastuspäivä.

3 tykkäystä

Tämä on ehkäpä miehekkäin toteamus, mikä palstan historiassa on nähty. Asiallista toimintaa.

3 tykkäystä

Onko liian rohkeaa todeta, että ateismia on kiittäminen, että Usko ja rukous ry:n toiminta saadaan tarkastetuksi?
Odotan jännityksellä tuon tarkastuksen hedelmiä. Joskus aikaisemminhan oli viitteitä siitä, että meikäläisen kaltaiset hiekanjyväset rattaissa joutaisivat pois häiritsemästä yhdistyksen tarkoituksen parhainta mahdollista toteutumista. No en kuitenkaan pelkää vaan otan sellaisenkin tuomion vastaan selkä suorana viheliäisen maailmankuvani vuoksi mestauslavalle (kuv.) astuen.

…joo, juuri tuollaisten setviminen on toiminnantarkastajan tehtävä. Hyvä siis varautua.

Se on tarkoitus. Ja ihan vakavasti ottaen, ymmärrän kyllä sellaisen ajatuksen. Onko tiedossasi koska h-hetki, kokous, on?

Jaa, tuli vielä mieleeni jäsenmaksut. Olikos niihin merkitty viivästyskorkoa? Jos ei, niin ei sitten mitään. Mutta jos oli, tarkistan ettei se ylitä Suomen Pankin korkolain 12 a § mukaisesti vahvistamaa enimmäiskorkoa.

“Miten niin pilkunviilaaja.” :slight_smile:

1 tykkäys

Eikö korkolain enimmäiskoko koske vain osaa koroista, mm. vuokran viivästyskorko?

Joo, tuo koskee tosiaan viivästyskorkoa. Muitakin korkosäännöksiä toki on.

Mut eihän siin ollu viivästyskorkoa?

Mitä virallis-muodollis-juridisimmin ilmoitan, että toiminnantarkastus vuodelta 2016 on suoritettu. Esitän tili- ja vastuuvapauden myöntämistä hallitukselle.

En tule vuosikokoukseen, mutta luonnollisestikin minut pitää siihen kutsua, koska minulla olisi läsnäolo- ja puheoikeus tilinpäätöstä käsiteltäessä.

6 tykkäystä

[quote=“JMantysalo, post:18, topic:1190, full:true”]En tule vuosikokoukseen, mutta luonnollisestikin minut pitää siihen kutsua
[/quote]

En minä sitä viimeistä kakkupalaa olisi edes halunnut, mutta oli tosi röyhkeää kun sinä otit se noin vain! Kyllä minulta olisi pitänyt ensin kysyä!!

1 tykkäys

Voisit olla paholaisen asianajaja. Kyllähän nyt joukossa pitää yksi Juudas olla.