Trump ja uskonto

Ehkä tämmöiset ihan tolkuttomat valeuutiset voisi täältä poistaa, ettei tulisi väärää todistusta levitettyä lähimmäisestä.

1 tykkäys

Tässä vielä varmemmaksi vakuudeksi laajempi juttu siitä, että tuo nimenomainen uutinen on liberaalien trollien keksimä. Molemmat Nolonson lähteet on mainittu.

1 tykkäys

Minusta tuo sivu ei mitenkään todista, että kyseinen asia ei ole totta. Tämä epätotuus vain otetaan siinä annettuna faktana, ja sitten selvitellään, kuinka uutinen on levinnyt.

Nyt en tajua. Siis liberaalit keksi valeuutisia, että Obama olisi muka järjestänyt muslimien symboleita pitkin valkoista taloa. Miksi liberaalit tekisi valeuutisia Obamasta ???

1 tykkäys

Trollatakseen innostuneet konsut levittämään valeuutista ja menettämään siten uskottavuuttaan?

1 tykkäys

Se vaan ei valitettavasti toimi. Ihmiset lukevat ja uskovat nämä valeuutiset, mutta eivät muista ja usko, kun niitä oikaistaan.

Obamastakin aika moni edelleen oikeasti luulee tämän olevan muslimi, vaikka ihan tunnettu fakta on, että tämä on reformoitu kristitty.

Obaman kristillisyys taitaapi olla näitä “Alternative facts” osaston juttuja. Jo muutama vuosi sitten eräs suomalainen pappis-diakoni todisti väkevästi kuinka Obama tuki suht. avoimesti Egyptin muslimiveljeskuntaa, Hamasia (vs. Bibi Netanjahun hallinto).

Siksi toiseksi, viime vuoden loppupuoliskolla oli juttua kuinka näiden Suomeen saapuneiden matujen joukoissa on tapahtunut huomattavaa siirtymistä Muhammedin uskosta kristityiksi (vaikka se on Sharian lain mukaan kuolemalla rangaistava rikos) ja ottaessaan kristillisen kasteen moni heistä omaksuu myös kristillisen nimen. Obaman toinen nimi on Hussein, joka on selvästi islamilainen nimi - siinä kuin Mohammed.

1 tykkäys

Barack Obama on käynyt lapsena pyhäkoulua kristillisessä kirkossa, ja oli jäsenenä reformoidussa Trinity United Church of Christ kirkossa, kunnes presidentinvaalien aikaan kirkon joutuessa mediahuomion kohteeksi erosi siitä, ja on käynyt sen jälkeen eri kirkoissa, lähinnä metodistikirkoissa. Obama ei missään elämänsä vaiheessa ole ollut muslimi, joten ei ole voinut vaihtaa nimeään siitä pois kääntyessään.

4 tykkäystä

Niinhän NE tahtoisivat meidän uskovan… Mutta kriittinen mieli ja tarkka psykolooginen silmä sekä maailmanpoliittinen ymmärrys todistavat väistämättä, että (tähän kukin lisätköön oman mielifantasiansa)!!

1 tykkäys

… että mitkä ovat valheuutisia ja mitkä faktoja.

Väittäisin jopa, että Obaman kristillinen tausta häivytettiin tarkoituksella, koska liberaali media ei halunnut puhua siitä. Aika karua saarnaa nimitttäin kuultiin Obaman seurakunnasta ja sen rinnalla olisi ollut vaikea arvostella etelän evankelikaaleja ja babtisteja samalla demokraatteja ja Obamaa vastavoimana pitäen.

Väkevästi. Väkevästi on Bibikin tukenut AlQaidaa Syyrialta anneksoimansa Golan-slaissin suunnalla tukipommittamalla Syyrian druuseja -näin menettäen samalla maansa perinteisesti uskollisemman ei-juutalaisen väestönosa eli druusien luottamuksen täysin- ja tarjoamalla vielä päälle päätteeksi sairaanhoitopalveluja näille jihadisteille. Eikä tässä vielä kaikki! Bibin aikana suhteita on epävirallisesti ja virallisestikin lämmitelty wahhabistis-salafistiseen kuningaskuntaan - tuohon AlQaidan ja ISIS:ksen opilliseen alku-isään- Saudi-Arabiaan. Millaisia johtopäätöksiä tästä voisi vetää ajatellen Bibin uskonnollisuutta?

Eli, ooperi on täysin oikeassa.

Aiheena on sitten Trump ja uskonto. Ja vain siis uskontonäkökulmasta. Ei Obama, ei ISIS, ei Netanjahu, eikä muukaan pelkkä politiikka ilman uskontonäkökulmaa. Asian vierestä kirjoittelu johtaa aarrearkkuun ja politiikan kirjoittelu jatkossa piilotellaan, koska ei vastaa foorumin periaatteita eikä siksi käy aarrearkkukeskusteluksikaan. MInusta tuntuu, että täällä on huonomuistisuutta tämän asian suhteen.

2 tykkäystä

Hyvin kirjoitettu juttu. Ehkä pitää jossain vaiheessa palata sanomalehtien lukuun, jos tasoksi alkaa muodostua tuollainen ajatuksia herättävä - ainakin johonkin lehteen. Raivopäisen sekoamisen sijaan, jota ei nykyään lehdistä ainakaan puutu. Ja siitä ei tule kuin surulliseksi ja vihaiseksi, jos sitäkään.

Ei kannattaisi tuollaisille sivuille laitella linkkejä.

1 tykkäys

Enpä tunne evankelista kenttää, mutta epäilen tuota ylitulkinnaksi.

Buchananin kirjoittelua ja toimintaa olen seurannut pitkään. Hänellä, kuten monilla muillakin paleokonservatiiveilla, on ollut kylmän sodan päättymisestä asti se johonmukainen linja, että USA:n olisi tullut jo silloin vähentää läsnäoloaan Euroopassa ja antaa Euroopan maiden itse muodostaa suhteensa Venäjään. Silloin vielä olisi voitu välttää kaksinapaisen tilanteen syntyminen, mutta nyt se on jo tietysti liian myöhäistä. Silti he edelleen katsovat, että USA:n asia ei ole holhota Eurooppaa. Mitään liitolais- tai rakkaussuhdetta Putiniin heidän näkemyksiinsä ei liity.

2 tykkäystä

Joo, tämä menee ehkä sallitun rajoille tai yli tällä foorumilla, mutta itse luulen, etteivät lähellekään kaikki evankeeliset kristityt koe kovin vahvaa uskonveljeyttä ortodoksin kanssa, joillekin voi tuottaa jopa vaikeuksia pitää näitä kristittyinä.

11 viestiä siirrettiin uuteen ketjuun: Evankelisuus ja evankelikaalisuus

Ketju suljettiin automaattisesti 13 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.