Uskonnolliset tapahtumailmoitukset

Eikä meillä ole vielä tapahtumailmo-ketjua?

3 tykkäystä

Tällainen tapahtuma olisi keväämmällä.

http://sekl.fi/event/rukouskonferenssi-kansankuntamme-herra/

Oltiin tuolla viime keväänä ja hyvä oli viikonloppu. Alla kutsukirje.

_Hei hyvät ystävät,

ja kiitos osallistumisestasi Rukouskonferenssiin 2016! Nyt on aika suunnata katse kohti kevättä & Ryttylää ja ilmoittautua Rukouskonferenssiin 19. - 21.5.2017 :slight_smile:

Tapahtuman teemana on tänä vuonna “Kansankuntamme Herra”, jonka äärellä saamme jälleen kokoontua rukoilemaan, kiittämään, ylistämään ja jakamaan elämää. Tervetulleita ovat konkarit ja uudet kävijät!

Kuten viime vuonnakin, niin myös tänä vuonna haluamme mahdollistaa lapsiperheiden osallistumisen ja järjestämme lapsille ikätasoista opetusta.

Lisätietoja ohjelmasta ja ilmoittautuminen: http://sekl.fi/event/rukouskonferenssi-kansankuntamme-herra/

Lisätietoja tapahtumasta antavat Kai Niemelä (kai.niemela@sekl.fi) ja Anssi Savonen (anssi.savonen@sekl.fi)

yst.terv.

Toni Kokkonen


2 viestiä siirrettiin toiseen ketjuun: Offtopic-aarrearkku

Ketju suljettiin automaattisesti 13 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.

Avasin tämän!..

1 tykkäys

Tää kylläkin meni jo, mutta täysin yllättäen ja pyytämättä the Rain teki one-off comebackin Maata Näkyvissä hippaloissa. Harmi ettei tuostakaan tienny etukäteen. Ei täältä ny niin pitkä matka Turgguseen olis ollu…

Tosin vielä enemmän sykähdyttäisi Pro Fide feat Mikko Kuustonen & Jukka “Mr.Proper” Niemelän comeback, mutta se tuskin tässä todellisuuden säikeessä tulee tapahtumaan. Ehkä jossain muussa rinnakkaisessa todellisuudessa,

1 tykkäys

Tässä ketjussa voi siis mainostaa myös rinnakkaistodellisuudessa ja menneisyydessä järjestettäviä tapahtumia… :grinning:

6 tykkäystä

Kansan Raamattuseuran Vivamon Raamattukylässä Lohjalla on joulukuussa tarjolla Ihmeellinen Ilo! -jouluvaellus koko perheelle:
https://www.kansanraamattuseura.fi/sinulle/loma-_ja_kurssikeskukset/vivamon_raamattukyla/naytelmat/joulu

1 tykkäys

LHPK:n I kesäfestarit järjestetään 2.-4. elokuuta kuluvaa vuotta Loimaan Ev.opistolla

Aiheesta lisempää: http://www.lhpk.fi/lahetyshiippakunnan-kesajuhlat-loimaan-evankelisella-opistolla-2-4-8-2019/

Syyskauden Kuninkaanillat alkavat Helsingin Vuosaaren seurakunnassa. Illat aloittaa opetuspuheellaan perjantaina 6.9. kyseisen seurakunnan pastori ja illoista nykyään vastaava Simi Virtanen.

En tiedä vielä syksyn muista puhujista, mutta aiemmin siellä on ollut puhujia melko tasaisesti luterilaisista ja vapaakirkollisista herätysliikkeistä, mm. Kansanlähetyksestä, One Way Missionista ja paikallisista vapaa- ja helluntaiseurakunnista.


Kuninkaan illat on Vuosaaren kirkkoherra Jussi Mäkelän yli kymmenen vuotta sitten aloittama projekti ja hän on käytännössä aina illoissa paikalla ainakin seurakuntalaisen roolissa, välillä myös puhujana. Alla Jussi Mäkelä kertoo uskosta.

5.12.2019 Tampereen vapaa-ajattelijoiden baari-illan otsikkona on “vähemmistökristittynä Suomessa”, keskustelun alustajaksi on lupautunut Katolisen kirkon ja helluntaliikkeen jäsen. Tarkemmin verkossa

http://vapaa-ajattelijat.fi/tamperewp/2019/11/11/vahemmistokristittyna-suomessa/

4 tykkäystä

Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija

Mahtaako alennuksen saada, jos kertoo olevansa vapaa-ajattelijoiden tilaisuudessa, mutta ehdottomasti ei vapaa-ajattelija? :smiley: Syrjitäänkö kristittyjä? Tai jos ilmoittaisi olevansa kristitty vapaa-ajattelija - ajattelevansa vapaasti kristinuskon mukaan?

Hami, kun tuolle illalle on muuta ohjelmaa.

1 tykkäys

Jos epäilyttää, pitää vain ilmoittaa olevansa vapaa-ajattelijoiden tilaisuudessa eikä kertoa mitään muuta. :slight_smile:

2 tykkäystä

Siis varmaan alustajiksi ovat lupautuneet katolilainen ja helluntailainen, kaksi eri henkilöä? Viestisi kuulostaa siltä kuin meillä olisi käytössä kaksoisjäsenyys :slight_smile:

Juu, kaksi ihmistä. Mietin itse asiassa viestiä kirjoittaessani miten tämän voisi lyhyesti mutta täsmällisesti kertoa. Epäonnistuin.

Ehkä on lupautunut sanat olisi voinut korvata sanalla ovat lupautuneet.
Mutta tuo kyllä siirtyi kalenteriin josko vain Tampereella poikkean niin sinne ehdottomasti.

3 tykkäystä

Olen iltavuorossa silloin, mutta täytyy heti maanantaina kysellä vapaata.

Tämän Kiirastorstai-illan palvelus Vuosaaren kirkosta nähtävissä tästä linkistä. Saarna ja liturgia kirkkoherra Jussi Mäkelä. Katsoin äsken ja oli todella hyvä saarna.

2 tykkäystä