Väittelysalin väittelyt


#1

Jos sinulla on idea väittelysalin väittelyksi, esitä se tässä, niin avataan ketju. Ping erityisesti @Origi-Naali, joka on kysellyt ketjun mahdollisuutta. Mikä aihe?


#2

Kiitos ajatuksesta. En tuota nyt suoraan omiin tarpeisiini kysynyt, vaan ajatus oli, että kun aika ajoin täällä herää keskusteluja, joissa mennään kriittisyyden pintaa syvemmälle, niin olisiko silloin mahdollista vapauttaa kaikki esteet juuri nimenomaisessa keskustelussa siirtämällä se poikkeustoimin väittelysaliin. Kun tarvetta ilmenee niin tehdäänpä esitys sinulle. Nyt tuntuu että puhtaasti sellaisia keskusteluja ei taida olla tai sitten olen sellaisille sokea. Viimeinen omasta mielestäni oli tuolla AD/BC -keskustelussa syntymässä ollut maailmankaikkeuden alkua käsitellyt pätkä. Jos joku muu näkee jossakin aihetta olevan niin nyt on siis esitysmahdollisuus avoin.


#3

Minusta tuntuu, että tällaisten esitysten tekeminen on turhaa. Ohjeeni on tämä: mikäli jokin tällainen keskustelu nousee, olemassaolevaa keskustelua ei tule siirtää Väittelysaliin, vaan sinne luodaan oma keskustelunsa, joka linkitetään avoimen puolen keskusteluun. Siellä saa sitten väitellä. Lähtisin siitä, että 2 väittelyketjua avoinna yhtä aikaa on maksimi.

Voit moderaattorina avata tietääkseni ketjuja siellä ihan itsenäisesti.