Viestien lainaaminen

Magnumit valmiita? Siis ne jäätelöpuikot vai? :smiley:

Eikö täällä muuten voi lainata viestiä omaan viestiinsä? Helpottaisi seuraamista joissain tapauksissa, vaikka joskus onkin myös hankaloittavaa.

Voi. Maalaa lainattava osa tekstistä ja klikkaa “Lainaa”. Helppoa.

1 tykkäys

Onpa tosiaan helppoa.

1 tykkäys

Ahaa. On tosiaan helppoa.

kokeilin sujuuko

Oletteko huomanneet: jos klikkaatte lainauksessa nimeä, niin näette sen viestin, josta on lainattu ja sen osan, joka on lainattu.

1 tykkäys

Näin kai se sitten tapahtuu. Eli siis: klikkaa tuossa “klikkaatte lainauksessa” olevaa otsikkoriviä, jolla lukee Silvanus.

Joo. Samalla tavalla voi klikata näkyviin viestin, johon on vastattu ilman lainausta. Ja jos painaa siinä näkyviin tulevassa viestissä olevaa nuolta, siirryt ketjussa sen viestin kohdalle.

Esim. etsijan viestin kohdalle voi palata klikkaamalla tämän viestini oikeasta yläkulmasta kohtaa, jossa näkyy hänen nimensä ja avatarpallukkansa. Kun viesti ilmestyy näkyviin, voi nuolella siirtyä sen kohdalle.

Saatko muuten @Silvanus näkyviin tuon “ketjun edistyminen” -suorakaiteen myös ketjua luettaessa? (Se näkyy nyt viestiä kirjoittaessa ja editoidessa esikatseluruudun päällä vaaleansinisenä.) Jos sitä kohtaa klikkaa, tulee esille nuolet “Alkuun” ja “Loppuun”, joilla voi siirtyä kätevästi ketjun alkuun tai loppuun. Ja numeron antamalla minkä hyvänsä viestin kohdalle. Viestejä lukiessa näkyy se liu’utettava palkki, mutta tuo pieni suorakaide voisi olla kätevämpi, tai molemmat yhdessä, että voisi valita kumman haluaa.