Yle Fem: Tavoitteena usko, toivo ja rakkaus

Jatkoa ketjulle Maajussille morsian ja papille puoliso:

Teenpä tälle ohjelmalle ihan oman ketjun, koska tuo toinen ketju on tarkoitettu yleisellä tasolla pohtimiseen ja ohjelman mainitseminen siinä ketjussa oli ikään kuin vain taustamateriaalia.

Yleltä tulee ohjelma Tavoitteena usko, toivo ja rakkaus, jossa neljä pastoria etsivät itselleen puolisoa. Pastorit on aika hyvin esitelty neljännen jakson alussa. Kolme heistä on luterilaisia ja yksi on helluntailainen.

Parisuhdesutinoiden lisäksi on mielenkiintoista seurata eri osallistujien suhtautumista uskoon ja kuinka se ilmenee. Esim. kolmannen jakson alussa oli hetki, jossa hellaripastorin kilpakosijat hiljentyivät yhteiseen vapaaseen rukoukseen ennen päivän alkua ja neljännessä jaksossa (tai saattoi olla kolmannessa) oli tilanne, jossa naispappi oli jotenkin todella vaikuttunut siitä, että hänen tapaamansa mies rukoilee ruokarukouksen. Nuo olivat mielenkiintoisia, koska televisiossa harvemmin näkee vapaamuotoisia rukoushetkiä ja tuo ruokarukous taas on itselleni jotain niin tavallista, että ihmetytti, että pappi siitä vaikuttuu niin kovin.

Ketju suljettiin automaattisesti 13 päivän kuluttua viimeisestä viestistä. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.