Bremenin kellot soivat - onko tässä Saksan Päivi-keissi?

Täällä “sivistyneessä” Euroopassa suorapuheisia, gender-ideologiaa vastustavia konservatiivikristittyjä on alettu vainoamaan tuhotöin ja tappouhkauksin - ja halutaan hiljentää kansankiihottajina oikeustoimin.

Suomenkielisessä blogissa halutaan puolustaa Bremenin pastoria Olaf Latzelia.

https://bremeninkellot.blogspot.com/search/label/Syyte

2 tykkäystä

“Ajatusrikoksista” aletaan tuomitsemaan ja rankaisemaan aivan kuten Neuvostoliiton toisinajattelijoita aikanaan tai natsisaksan poliittisesti arveluttaviksi katsottuja.

Typerää ja turhaa touhua. Kansalle ei voi pakottaa vain yhtä mielipidettä, vaan tällaiset pakkotoimet päin vastoin nostavat vahvoja yksilöitä vastarintaan. Syntyy kahden totuuden markkinat: Julkinen “totuus” ja se todellinen totuus, mistä puhutaan hiljaa kaverien kesken. Samalla julkinen valta ja valtamedia menettävät uskottavuuttaan ja sen vähäisenkin kunnioituksen.

4 tykkäystä

Onpas öykkäri. Meidän Päivi on paljon tasokkaampi.

1 tykkäys

“jotka sukupuoli-identiteetiltään tai seksuaaliselta suuntautumiseltaan poikkeavat kahden sukupuolen hteroseksuaalisesta mallista. Lisäksi on loukattu homoseksuaalisten ihmisarvoa.”

Milloinkohan huomataan, että käsitteet “heteroseksuaalisuus” ja “homoseksuaalisuus” perustuvat sille, että sukupuolia on kaksi, ja edellyttävät sitä, että sukupuoli on biologinen, objektiivisesti havaittava ominaisuus, ei “identiteetti”.

Jos sukupuoli olisi “kokemus”, miten kukaan voisi tietää mikä hänen seksuaalinen suuntautumisensa on? :slight_smile:

3 tykkäystä

Ne nyt on sitä samaa roskaa joka tuhoaa yhteiskunnan. Ainakin tämän pastorin mukaan. Kristillistäkö?

“Gender-roska” tarkoittanee kaikkialle tuputettavaa “sukupuolen moninaisuus” -ideologiaa, ei ihmisiä. Eihän ihminen ole “gender”. Päivi Räsäsenkin tapauksessa tehtiin väärintulkintoja hänen sanomisistaan.

Mutta mitä vastaisit tähän kysymykseen:

2 tykkäystä

Ensin hän puhuu heistä rikollisina, sitten roskajoukkona, joka tuhoaa yhteiskunnan. Ei tuosta oikein saa väännettyä millään muuksi. Jännää miten näille vihapuhujille löytyy aina puolustelijoita… Ihan palvotaan sananvapauden marttyyreina.

Miksi sinun pitäisi se tietää. Let live and love. Mitä se muille kuuluu.

Jospa Päivi kutsuisi hänet vierailevaksi puhujaksi johonkin tilaisuuteensa. Ovathan he molemmat vainottuja kristittyjä.

Tämä on vain loogista päättelyä. Ja sen pohjalta muotoiltu kysymys. Oikea vastaus on tietenkin: ei yhtään mitenkään. :slight_smile:

Yritän siis sanoa, että väite, että sukupuoli on jokaisen henkilökohtainen “kokemus”, jota ei voi ulkopuolinen tietää tai sanoa, ja käsite “homoseksuaalisuus” sulkevat toisensa pois.

3 tykkäystä

Jos hän on käyttänyt termiä “gender-roska”, niin se kyllä viittaa ideologiaan eikä mihinkään “joukkoon” tai ihmisryhmään.

Ja tämän “gender-roskan” voi katsoa olevan puuttumista Jumalan luomisjärjestykseen.

2 tykkäystä

Käytti sanaa rikolliset. Sitten gender-roskajoukko.

Aha, en tuosta linkistä löytänyt…

Mutta minulle on sinänsä ihan sama mitä hän on sanonut. En puolustele häntä itsetarkoituksellisesti.

Mutta se mitä edellä esitin, on edelleen totta. Sukupuoli “kokemuksena” ja homoseksuaalisuus sulkevat toisensa pois. Nämä eivät loogisesti mahdu samaan todellisuuteen.

Tuossa hän itse selittää lausuntoaan ja pyytää anteeksi

Olen useamman kerran viime aikoina lukenut, että tästä syystä moni homoseksuaali ei kannata lgbtiq-liikkeen sukupuolettomuusaatteita.

3 tykkäystä

Latzel sanoo tuossa:

Eräässä luennossani mainitsin rikollisista. En tarkoittanut homoseksuaalista elämää viettäviä ihmisiä, vaan militanttisia hyökkääjiä, jotka viime vuosina ovat yhä uudelleen käyneet seurakuntamme kimppuun haukkuen meitä Jumalaa pilkkaavin sanoin.

Esimerkiksi jumalanpalvelustamme häirittiin silloin, kun Ulrich Parzany saarnasi. Noin 50 samansukupuolista paria järjesti silloin kirkossamme ns. “Kiss in” tapahtuman, joka päättyi nahisteluun poliisien kanssa.

Raamattu nimeää selkeästi, mikä on syntiä, kuten esim. rahanhimo, aviorikos, kateus, rakkaudettomuus, vihastuminen, kosto, ahneus, juoppous ja siveettömyys. Näitä ja lukuisia muitakin minä nimitän synneiksi, koska Raamattu sanoo niin. Myös homoseksuaalisuus luokitellaan Raamatussa yksiselitteisesti synniksi. (3. Moos. 18:22; 3.Moos. 20:13; Room. 1:26-27)

Meillä on tässä Pyhän Martin seurakunnassamme homoseksuaalisesti suuntautuneita uskonsisaruksia, jotka tietenkin ovat osa yhteisöämme. Homoseksuaalit ovat tervetulleita Pyhän Martin seurakuntaan siinä kuin muutkin ihmiset. Kuitenkin teemme seurakunnassamme selvän eron: sanomme syntiselle kyllä, mutta synnille sanomme ei.

Sanomme kyllä rahanhimoiselle, avionrikkojalle, kateelliselle, rakkaudettomalle, homoseksuaalille, kiukkuiselle, kostajalle, ahneelle, juopolle ja siveettömälle. Mutta Raamatun käskyn mukaan sanomme ei rahanhimolle, aviorikokselle, kateudelle, rakkaudettomuudelle, homoseksualisuuden harjoittamiselle, vihastumiselle, kostamiselle, ahneudelle, juopottelulle ja siveettömyydelle.

1 tykkäys

Näin juuri. Setan lähdettyä tälle gender-linjalle, homoseksuaalit kokevat tulleensa hylätyiksi ja petetyiksi.

1 tykkäys

Selittää fiksusti, mitä tarkoitti ja mitä ei tarkoittanut. Pyytää anteeksi jos hänen sanomisistaan sai väärän kuvan. Asian pitäisi olla selvä.

Überall laufen die Verbrecher rum vom Christopher Street Day. Der ganze Genderdreck ist ein Angriff auf Gottes Schöpfungsordnung, ist teuflisch und satanisch." Das verunsichere Leute, zerstöre Zivilisation und Kultur. Homosexualität sei todeswürdig und ein Gräuel.

Tuossa alkuperäisteksti. Gräuel on iljetys…

Näinhän se on. Hirteen vaan kaikki konservatiivit.