Lastenraiskaajajoukon päätekijä seurakunta-aktiivi

Nuorisotyössä vapaaehtoisena, ja kirkkovaltuustossa. Sitten osaltaan luultavasti tuolla pääsi lasten lähelle. Joukko huomasi 6-15 vuotiaat uhrinsa, raiskasi ja kuvasi maksua vastaan koko touhun livenä nettiin.

Katsoin pari päivää sitten Yle Areenasta ohjelman Euroopan lapsikauppa. Toivottavasti kukaan ei enää kuvittele etteikö Euroopassa olisi näitä ongelmia.
Tämän asian rikostutkintaan tarvitaan lisää varoja ja se edellyttää asian olemassaolon tunnustamista.

Tämä keskustelun aihe ei varsinaisesti liity uskontoon. Näihin tekoihin syyllistytään kaikissa yhteiskuntaluokissa ja -asemissa.

1 tykkäys

Otsikossa mainitaan kuitenkin, että yksi tekijöistä toimi aikaisemmin seurakunnassa. Toki faktat pitää mainita, mutta minulla tuosta tuli mieleen, että varmaan moni lukija ajattelee, että semmoisia ne seurakunta-aktiivit ovat. Huonosta maineesta voivat sitten saada osansa kunnollisetkin seurakunta-aktiivit ja varmaan myös seurakunnan työntekijät.

1 tykkäys

Mutta toinen puoli asiassa on se, että toivottavasti lasten vanhemmat tajuavat ettei harras uskovaisuus ja arvostettu asema seurakunassa ole takuu lapsen turvallisuudesta.
Ei siis lapsia yksin vieraiden seuraan, vaikka vieras olisikin tuttu ja uskova.

1 tykkäys

Noissa lehtijutuissa on käsittääkseni tullut lähinnä esille asema valtuustossa, ei niinkään aktiivisuus seurakunnassa. Nuo valtuustot keräävät myös porukkaa, joilla on lähinnä tarve päästä esille politiikassa, eivätkä välttämättä oikeasti käy kirkossa. Siitä en tiedä, onko tämä ihminen oikeasti ollut myös seurakunnan toiminnassa mukana.

5 tykkäystä

Jutussa ei jostain syystä sanota, kuinka kauan 14 vuoden aikana tekijä oli seurakuntavaltuustossa Kokoomuksen rymässä. Sehän on hyvin olennainen tieto.

Itseäni kiinnostaa tässä asiassa kirkon moraaliset kannat. Kirkko on tuttu näky Pride kulkueilla. Näinollen se organisaationa viestittää homouden olevan ok.

Kirkko ei osallistu samalla tavalla motoristien kesäajeluille, tai humppalan markkinoille. Se ei liimaa tuollaisiin omaa identiteettiään, jos niissä toimii se ei julista niissä yhtään mitään agendaa järjästäjätahojen puolesta.

Näinollen siis raja-aidat ovat siirretty siihen, että homous on ok. Tämän jälkeen tulee siis vastaan moraaliset raja-aidat. Se lienee täysin selvää, että pedofilia ei kirkon mielestä ole oikein. Tai ettei bile- ja seksihuumeiden käyttökään olisi suotavaa. Miksi kuitenkaan kirkko ei ota kantaa niitä vastaan? Ja miksei kirkko ota kantaa siihen, että merkittävä osa homoyhteisöstä vaikkei edellä olevia tekisikään, tai käyttäisi niin ainakin hiljaisesti hyväksyy asian? Kun kirkko nyt on tehnyt jo itsestään osapuolen jutussa, niin silloin olemalla hiljaa ilmentää kyllä mielestäni ihan väärää viestiä.

Sebastian Tynkkyeltä hyvää pohdiskelua aiheesta. Vähän pitkä kyllä osaa voi kelata mitään menettämättä:

Minä päkaupunkiseudulla eläneenä nuorena kerran homobaarissa yhdellä oluella käyneenä (seurueen tytöt halusi sinne), täysin tuosta kulttuurista ulkona kasvaneena tiesin jo silloin, että kylläpä kyllä suureen osaan homokulttuurista kuuluu olennaisena osana huumeet ja yhtälailla valtavat määrät irtosuhteita sekä erityyppisesti alistavat tavat ilmentää seksuaalisuutta.

4 tykkäystä

Tämä on muuten tavallaan hyvin “mielenkiintoista”. Taas opimme patologioista jotain uutta.

Yhdellä päätekijöistä on ollut jonkinlaisia natsiyhteyksiä. En laita tänne suoraa linkkiä, mutta googlella löytyy jos vaan jaksaa hiukan tutkia. Ilmeisesti vanhastaan tunnettu henkilö tietyissä piireissä.

Jannu on muun muassa ollut mukana firmassa, joka toi maahan “Thor Steinar”-vaatteita. Täällä on tietoa brändistä:

Ja täällä:

Eräs nimimerkki aikaisemmilla foorumeilla (olisikohan ollut joku minun aiemmista nimimerkeistäni) aikoinaan kirjoitti näistä natsiyhteyksistä, mutta sitä ei silloin katsottu sopivaksi, ja se piti poistaa.

Tässä on natsisymboliikkaa sopivammassa muodossa, sehän menee S/M-touhujen kanssa yhteen mahdollisimman hyvin:

No siis tässä videossa on lähdetty siitä että parodioidaan natseja, ja ympätty mukaan S/M-teemoja, mutta idea on suurin piirtein sama.

Sitten vielä kommentoin aihetta toisesta näkökulmasta: valemuistot.

Nyt näyttäisi siltä, että poliisilla on järjettömät määrät kuva- ja videomateriaalia hallussaan. Monta poliisia on ties kuinka kauan tsiigannut SM-lapsipornoa kokopäivätyönä, eikä urakasta meinaa tulla loppua.

Logiikka kertoo, että jos jokin juttu on videoitu, se ei voi olla valemuisto.

Jos jostain jutusta ei löydy kuvaa taikka videota, se voi olla valemuisto.

Valemuistoja on pääsääntöisesti kolmea sorttia. 1. Edellinen elämä / past life experience eli PLE; 2. UFO abduction eli henkilö siepataan UFOon. Usein sitten avaruudessa henkilöä käytetään myös seksuaalisesti hyväksi, ja tämä saa jälkeläisiä jotka ovat hybridejä vieraan rodun kanssa. Muistan ala-asteella kauan sitten lukeneeni näitä juttuja kirjasta joka sattui olemaan koululla hyllyssä. Ja sitten 3. eriasteiset valemuistot seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka huipentuvat SRA-fantasioihin joissa satanistit ja USA:n presidentit sekä Hollywoodin julkkikset julmalla tavalla häpäisevät palleroita.

Tämä nyt julkisuudessa oleva tapaus on siitä erikoinen, että siihen liittyy julmaa väkivaltaa ja jopa jonkinlaista satanismia, ja siltä osin se on samankaltainen kuin SRA-fantasiat. Kumminkin muistaakseni Sanna Springare poliisista sanoi että rituaalisia elementtejä ei tapaukseen liity. Tämä on merkillepantavaa, kun kuvamateriaalia kumminkin on monesta eri maasta. Itse vedän johtopäätöksiä tästä seikasta.

Nyt alkaa rönsyilemään, mutta tuolla aiemmassa ketjussa oli kiistaa siitä, voiko valemuistoja tulla varhaislapsuuden jälkeen. Kyllä niitä varmaan voi tulla, koska nuo UFO-kokemukset ovat tapahtuneet muka aikuisena. Vain aikuinen mies voi tulla UFO-naisen raiskaamaksi kerta toisensa jälkeen ja vain aikuinen mies voi saada liudan hybridi-jälkeläisiä ko. naisen kanssa. Vaihtoehtona voisi olla se, että muistot ovat tosia; mutta tällä foorumilla tuskin kovin moni uskoo sellaista. Tai sitten kaikki on suunnitelmallista valetta. Mutta kun noita kokemuksia on niin paljon, on vaikea sitäkään uskoa että kaikki valehtelisivat, vaan luultavampaa on että ainakin osa myös uskoo omiin juttuihinsa.

Yhä rönsyilee enemmän, mutta olen muuta hyvin paljon pohtinut että mistä ihmeestä nämä muistot tulevat. Mikä himputti siellä voi olla taustalla… en ole vielä keksinyt.

Natsiteema tuntuu olevan kuuma peruna, kun Suomi24:ssä siihen viitataan salaliittona. Näin “Lesbot”-palstalla:

Sitaatti: "…on paljon natsihenkisyyttä, minkä vuoksi ollaankin ihmetelty, miksi sateenkaarevan ihmiset siihen on ylipäätään niin innoissaan liittyneet. "

Eihän natsismi ole mikään salaliitto, vaan se istuu vallan luontevasti S/M-kuvioihin. En tiedä mitä kaikkea muuta nämä tahot ajattelevat kuuluvan salaliittoon. EDIT: ehkä ääri-Islam liittyy kuviteltuun salaliittoon jollakin tavalla, kun äärioikeisto kerran on sen vastapooli.

Kovin menee kaikki vaikeaksi, kun tässä on niin paljon sellaisia seikkoja joita ei saisi ajatella saatikka sanoa ääneen. Paras sadisti on tietenkin natsi. Mutta mites se on mahdollista että ne on miehiä, kun miehet ja naiset ei ole erilaisia. Ym. ym.

1 tykkäys

“Rippikoulun käynyt ja rokotettu” oli vanha kuvaus kunnollisuudesta. Väinö Linna laittoi kirjassa Töyryn emännän kuvaamaan miestään sanoen ettei kerjäläisen tarvinnut ilman leipäpalaa lähteä, ja että kirkossa käytiin joka pyhä.

Jos jostain syystä purjehdusta pidettäisiin vain rehtien miesten harrastuksena, alkaisivat koijarit, pedofiilit jne. hankkia veneitä.

6 tykkäystä

Tuotapa tuota.

Noissa lehtijutuissa mainittiin, että vyyhdessä on merkkejä myös saatananpalvonnasta.

Olisiko seurakunnan toiminnassa olleella tyypillä ollut tekemistä tämän asian kanssa? Kaveri on selvästi uskonnollinen, joten se ei olisi ihme.

Eli päin vastoin kuin oma susilampaamme, niin tässä olisi ollut aito susi lammasten vaatteissa. Ja oikeastaan tämän vertauksen kanssa melkein pitää jo pyytää susilta anteeksi, koska niin törkeän rikoksen kanssa ollaan tekemisissä.

Ei uskoisi, että tuollaisia saatananpalvontajuttuja kukaan jaksaisi harrastaa, mutta näköjään noita pököpäitä riittää tässä maailmassa.

Mitä tulee saatananpalvontaan, on myös mahdollista että niitä juttuja on ollut siinä materiaalissa jota on tullut ulkomailta.

Muistaakseni tällä päähenkilöllä oli jotain siihen viittavia playlistejä omalla Youtube-tilillään, mutta en tiedä tarkempia yksityiskohtia. Maailmalla nimittäin liikkuu suunnattoman paljon sellaisia salaliittoteorioita joissa puhutaan saatananpalvonnasta mutta mitään todisteita ei ole. Voihan se olla niinkin että Youtuben playlistit käsittelivät niitä salaliittoteorioita, ja sitten niistä otetaan oppia että ollaan paremmin tietoisia siitä missä mennään milloinkin.

En tiedä rupeaako tää taas rönsyilemään liikaa, mutta jos joku on aktiivi pedari niin ehkä hän haluaa oppia salaliittoteorioita että osaisi paremmin peittää jälkensä. Roskaahan nuo teoriat lähinnä on.

1 tykkäys

Niissä ulkomaisissa videoissa lasta ei ainoastaan raiskata, vaan hänet myös tapetaan joko kuristamalla tai kaula katkaisemalla sillä hetkellä kun raiskaaja saa orgasmin. Ei ole liioittelua kutsua sellaista saatananpalvonnaksi. On vaikea kuvitella mitään, mikä olisi yhtä räikeää Jumalan tahdon halveksuntaa ja hänen omaksi kuvakseen luomiensa persoonien tietoista tuhoamista. En edes osaa kuvitella, miten sellainen ihminen voisi tulla synnin katumukseen tekojensa vuoksi. Jumalalle kaikki on mahdollista, mutta melko suuren ihmeen se edellyttäisi, että tuollaiset ihmiset voisivat kääntyä.

3 tykkäystä

Ymmärrän, mutta minä vaan lähestyin asiaa eri suunnasta. Jenkeissä esimerkiksi on paljon sellaisia salaliittoteorioita joiden mukaan HRC, eli Hillary Rodham Clinton, on saatanaa palvova ihmiskauppias pedofiiliringin keskustassa.

Eli siis ymmärrän hyvin jos sitä sanotaan satanismiksi että palleroilta leikataan kaula.

Senkin ymmärrän, että Hillaryä vihataan. Mutta sitä en enää ymmärrä, että Hillarya sanotaan satanistiksi. Minua kiinnostaisi kovasti tietää mistä ihmeestä nämä teoriat tulevat. Näihin teorioihin viittasin kun puhuin että yleensä ne ovat roskaa.

Ja huomaattekos, tämä tapaus on silleen tavallaan “mielenkiintoinen” että nyt on todella myös oikeaa videomateriaalia olemassa, joka todistaa että tällaista on tapahtunut. Noiden salaliittoteorioidenhan kanssa yleensä käy niin että mitään todisteita ei koskaan löydy.

Tässäpä onkin hyvä kuvallinen esitys siitä Clinton-teoriasta. Nämä ihmiset haluaa kai oikeasti uskoakin tällaiseen.

Roger Morrisin 1996 kirjoittama Partners in Power antaa oikein hyvän kuvan mitä Clintonit ovat aina olleet. Joka ei ole mikään ihme, koska USA:ssa jo osavaltiovaaleihin vaaditaan valtavia summia rahaa. Ja ainakaan ennen ei mitään joukkorahoituksia ollut, joilla edes teoriassa olisi saanut vaalikassat kasaan. Näinollen ehdokkaat myivät sijoituksia lupauksilla rahoittajilleen, jos heidät valitaan. Parhaimmillaankin noin ja pahimmillaan sitten osa rahoista vielä meni poliitikon omaa omaisuutta kerryttämään.

No tuo politiikasta. Yleisesti en ymmärrä näkökantaa, jonka mukaisesti ei hyväksytä mitä pahaa on. Jota enemmistö ihmisistä harrastaa. Joka estää asioiden käsittelemisen. Joka on erittäin paha asia niin yksilöille, kuin yhteisöillekin. Onneksi tässä tapauksessa on ne videot etteivät syylliset käänny uhreiksi kesken kaiken. Vaikkakin pari vuotta vankilaahan sieltä on maksimissaan tulossa, ennen kuin palaavat radalle. Kyllähän Thaimaasta sitten lapsiseuraa löytävät.

Okei, mutta miten tuo kirja liittyy aiheeseen? Ihan mielenkiinnosta, haluatko sinä uskoa että Clintonit ovat pedofiileja?

Psykologia tuossa menee niin, että ihmiset kavahtavat korruptoitunutta johtajaa. Faktojen osoittaessa kiistattomasti, että noin on. Tämän jälkeen psykologisena puolustusmekanismina sille, että he joutuvat olemaan mielivallan alla he kehittelevät ja uskovat mitä vaan hirmutekoja.

Toinen osajoukko ihmisistä taasen eivät usko faktoja. Kieltävät ne itseltään ja muilta, ja ottavat esimerkkejä siitä, että kaikki olisi paikkaansapitämätöntä villeimmistä teorioista.

Eli vastaus: haluaisin uskoa mielelläni joka muodostuu aivojeni primitiivikeskuksista, mutta toki he erittäin epätodennäköisesti ovat pedofiilejä. Vain syvästi korruptoituneita, ja hyvin paljon pahaa maailmaan aiheuttaneita ihmisiä. Joilla riittää puolustajia pilvin pimein, koska ovat julkkiksia. Taviksen vastaavaa toimintaa halveksivat noin kaikki.

1 tykkäys