Liity Usko ja rukous ry:n jäseneksi

Kuten jo tiennette, sivustosta vastaava yhdistys perustettiin viime vuonna. Säännöistä ynnä muusta kerrotaan täällä. Nyt yhdistys kaipaa lisää jäseniä. Tai oikeastaan me yhdistyksessä kaipaamme. Hommassa on enemmän mieltä, jos foorumin taustayhteisössä on enemmän kuin minimimäärä väkeä. Mitä enemmän, sen parempi. Se auttaa sekä hoitamaan sivuston ylläpitokuluja että pitämään huolta moniäänisyydestä.

Kuten säännöt kertovat, yhdistys ja samalla foorumi toimivat klassisen kristinuskon ja ekumenian hengessä, mutta tällaisten rajojen sisälle mahtuu monenlaista väkeä. Eikä mukana olo foorumilla ja/tai yhdistyksessä ole kiellettyä niiltäkään, jotka eivät katso olevansa kristittyjä mutta tahtovat silti antaa panoksensa sääntöjen puitteissa. Päinvastoin, antaa tulla vaan! Eikä huolta, vaikka kristittynä suhtautuisit kriittisesti muihin kirkkokuntiin; yhdistykseen liittyminen ei ole hengellinen sitoumus. Se on vain tapa auttaa synnyttämään ja pitämään yllä keskustelua.

Jos pidät teologista ja muuta (kristillis-)uskonnollista keskustelua saman- ja erimielisten välillä hyvänä asiana, Setä UR tahtoo sinut!! Eikä maksa paljoa, 10 euroa liityttäessä ja sitten vitonen vuosittain. Se oikeuttaa sinut osallistumaan yhdistyksen hilpeänhulvattomiin vuosi- ja muihin mahdollisiin kokouksiin äänivaltaisena jäsenenä. Ja jos haluat syystä tai toisesta välttää näinkin kevyttä sitoutumista yhteisöön, voit liittyä myös kannatusjäseneksi eli tukea yhdistystä “ulkopuolisempana” kummisetänä tai -tätinä, ilman äänioikeutta. (Kannatusjäseneksi pääsevät yksilöiden lisäksi myös yhteisöt!)

Ilmoittautua sopii esimerkiksi minun eli yhdistyksen sihteerin taikka @Silvanus 'n eli puheenjohtajan eli Mr. J. Leinosen kautta.

3 tykkäystä

Voisin kyllä liittyä. Tarkoitus oli, mutta asia on unohtunut. Yksityisviestilläkö yhteydenotot asiasta?

Kinuamme sähköpostiosoitteen yhteydenpitoa ja jäsenmaksun karhuamista varten. Ja oikean nimenkin vielä. Eli jos ei tahdo näitä ilmoittaa tässä ketjussa niin yksityisviestillä sitten.

Antti hyvä, oletko sinä “Setä UR” ? :wink:

3 tykkäystä

Setä UR on foorumin personifikaatio.

2 tykkäystä