Marssi elämälle: Kristityt ja juutalaiset yhdessa

Marssi Elämälle Helsingissä. Kristityt ja juutalaiset yhdessa tukemassa Israelia ja juutalaisia Euroopassa, jossa antisemitismi inhottavasti taas pahenee.

2 tykkäystä

Mielenkiintoista, että näinkin suuren porukan marssi uutisoitiin vain seurakuntalainen.fi ja kdlehti-saiteilla.

Valtamedia ei moisesta tahdo kertoa mitään.

Paljon pienempien porukoiden marsseista ja mielenosoituksista kyllä raportoidaan, jos ne ovat poliittisesti myötäkarvaisia valtamedialle.

1 tykkäys

Sateenkaarilippu olisi varmasti lisännyt näkyvyyttä rutkasti.

3 tykkäystä

Sehän sopisi ihan hyvin mukaan marssille. Tel Aviv kuuluu olevan Lähi-idän homopääkaupunki, jossa sateenkaariliput liehuvat ihan iloisesti.

2 tykkäystä

Marssi hyvä, mutta OIKEA MEDIA on mis–dis -ja malinformaatiota levittelevä pulju. OM:n “uutisten” levittely täällä on lähes yhtä mielekästä kuin Kremlin ohjauksessa olevien vastaavien alustoiden. OM pyrkii esiintymään ”konservatiivisena”, mutta suoltaa pääasiassa ultrasionistikristittyjen propagandaa. Mallit, ideat ja visiot omaksuttu Yhdysvaltojen Trump -evankeelisilta.

Lyhyesti; kirjoittajat ovat Trumpin, Bibin ja MbS:n regiimien kanssamatkustajia ja heidän hyödyllisiä idoottejaan, jotka eivät lopultakaan välitä kuin itsensäkaltaisista kristityistä. Tukevat intohimoisesti Trumpin Lähi-Idän-politiikkaa, josta on ollut -ja tulee jatkossa olemaan- eniten haittaa alueen kristityille, Suomelle ja EU:lle, ei Trumpin kannattajille, Bibin regiimille tai Saudi-Arabialle.

2 tykkäystä

Voithan sitten liittää ne seurakuntalainen.fi ja kdlehti-linkit kommenttiisi. Itse satuin törmäämään kys. uutiseen ensimmäiseksi OikeaMedia-saitilla, ja guuggeloin uteliaisuudesta mitä valtamedia puhuu samasta asiasta, eipä puhunut.

Minusta on virkistävämpää lueskella milloin minkäkin tekijän uutissivuja, kuin juuttua yksinomaan johonkin Hösäriin tms.

Israelista minä hirvittävä sininenäinen ultrasionisti luen joskus jopa uutisia, joita israelilaiset itse kirjoittavat Isaelista!

Jos löydät valhetta/virhettä mistä tahansa mediasta, kerro heille ja jos se koskee minun linkkaamaani uutista niin kerro minullekin. Muuten sananvapaus.

Antisemitismi on vakava asia. Usassa se on noussut taas uudelleen esille parin uusnatsien synagoga-ammuskelun ja lukemattomien lievempiin häiriöiden jäljeen. Se on oikeasti uhka, ja siitä pitää puhua.

Israelin suurlähettiläs Yhdysvalloissa eräässä tilaisuudessa sanoi, että antisionismi on myös antisemitismiä. Tilaisuuden israelilaiset ja juutalaiset osanottajat taputtivat kovasti tälle lausunnalle, mutta itseäni olisi kiinnostanut enemmän, mitä tällä tarkoitetaan.

Koska minusta on ihan selvä, että kun uusnatsi avaa tulen synagoogassa tai piirtää hakaristin hautausmaalla juutalaisten hautoihin, kyseessä on paha ja huono asia. Mutta jos joku normaali poliitikko esittää mahdollisesti huonosti perustellun tai jopa ’väärässä’ olevan mielipiteen Israelin valtion toimista, kyseessä ei minusta ole sama asia. Valtiota pitää saada kritisoida, jopa väärin perustein. Mutta ihmisiä ei saa tappaa eikä vainota, eikä loukata heille pyhiä arvoja.

2 tykkäystä

Mikä esimerkiksi tuossa jutussa, jota suostut kutsumaan “uutiseksi” vain lainausmerkeissä, oli mis-, dis- tai malinfomaatiota? Ja onko OM:ssä muutenkaan merkittävää määrää paikkansa pitämätöntä tietoa? (Kun nyt kerran rinnastit OM:n ja Kremlin.)

1 tykkäys

Ei. Ei kertakaikkiaan ei. Tällainen lobbaus tekee kaiken järkevän keskustelun mahdottomaksi. Israelia voi ja pitää kyseenalaistaa vastustamatta juutalaisia ja juutalaisuutta sinänsä.

1 tykkäys

Kristittyjen kannalta ei ole välttämättä hyvä strategia olla mukana kieltämässä joidenkin juttujen levittämistä sillä perusteella, missä mediassa ne on alunperin julkaistu. On mahdollista että klassisten kristillisten moraalisten ja teologisten näkemysten julkisesta kannattamisesta Suomessa nykyään seuraavat sosiaaliset painostustoimet muuttuvat jo nyt alkaneella hallituskaudella myös oikeudellisiksi tukahduttamistoimiksi.

En ole tätä Oikeaa Mediaa jaksanut ryhtyä analysoimaan, avaussivunsa otsikoiden perusteella se vaikuttaa lähinnä perussuomalaisten vaalisivustolta. Mutta huomasitko että samalla sivulla kuin tästä “Elämän marssista” uutisoitiin, oli myös myönteinen arvostelu saksalaisesta “Finis Germania” -kirjasta, jossa kritisoidaan saksalaisten (toisen maailmansodan tapahtumiin palautuvaa) “kollektiivisen syyllisyyden kulttia”. Elämän marssi taas näyttäisi alkuperältään liittyvän juuri tähän päättymättömään, ilmeisesti kaikkia tulevia eurooppalaisia sukupolvia sitovaan natsien rikosten anteeksipyytelyyn. Tarkoitan tällä sitä, että OM -sivusto ei välttämättä ole ideologisesti aivan yhtenäinen.

3 tykkäystä

En todellakaan osallistuisi mihinkään sionistien ja Israelin tukimarssiin - enkä etenkään, jos se liitettäisiin jollain tavalla ortodoksiseen uskoon.

2 tykkäystä

38 posts were merged into an existing topic: Sääntöjen vastainen ja siksi tänne siirretty

Israelin toimien kritisointi ei ole sama asia kuin antisemitismi. Ja mitä tulee lähteeseen, niin tosiaan, kommentoiminen ainakin pari vuotta sitten edellytti maksullista jäsenyyttä. Tämä toki palvelee sitä, että kommenttiosasto on lähinnä samanmielisten kaikukammio.

Minulle riitti hyvin ko sivuston laatunäytteeksi Ahvion kirjoitukset jotka olivat käytännössä illuminaattisalaliittohöpinää.

Suurin osa viesteistä lähti sääntöjen vastaisten viestien roskiin. Marssin uskonnollisesta aspektista voi keskustella, mutta ei nyt keskustella siitä, kuka on maailmanpoliittinen pahis ja kellä sekulaarilla medialla on poliittisia mitäkin poliittisia ambitioita.

KD-lehden saitti kertoo marssin taustoista:

Miksi Suomeen tuodaan ulkomailta kaikenlaisia tapahtumia, jotka liittyvät asioihin, joihin me suomalaiset emme ole millään tavalla sekaantuneet?

"Elämän marssi muistuttaa, ettei holokausti saa koskaan enää toistua."

Kansanedustaja ja ystävyysseuramies Östman voisi patistella Israelia tunnustumaan armenialaisten kansanmurha ja pyytämään israelilaisia lopettamaan sotilasyhteistyönsä ja aseittensa myynnin Azerbaidžanin diktatoriselle Alevien dynastialle, joka Turkin lailla vähättelee ja kieltää sen tapahtuneen.*

Israelin laittoman Jerusalemin anneksoimisen tunnustamista eduskunnassa toivonut Östman, pyytäneen seuraavaksi syksyllä eduskuntaa tunnustamaan Israelin laittoman Golan-anneksaation. Tällä tavalla Suomen imago johdonmukaisena sääntöpohjaisen maailmanjärjestyksen, kansainvälisen oikeuden ja valtiollisen koskemattomuuden kunnioittamiseen sitoutuneena valtiona tulisi entisestään kirkastetummaksi.


*Sikäli jäntskää, että monet poliittisesti aktiiviset ultasionistikristityt tykkäävät aina kurmoottaa Turkkia ja muslimeita tästä kansanmurhasta, vaikka heidän ihannevaltionsa ei tunnusta sitä edes virallisesti tapahtuneeksi.

1 tykkäys

Miten niin tunnusta. Historia on historiaa. Miksi jokin historiallinen tapahtuma pitäisi sivullisten erikseen tunnustaa tapahtuneeksi?