Ylläpitotöitä


#1

Foorumilla tehdään tällä hetkellä ylläpitotöitä. Se voi aiheuttaa sivuston epänormaalia käytöstä.


#2

Tämä ketju on nyt banneri. Se näytetään jokaisen sivun ylälaidassa, kunnes käyttäjä kuittaa sen nähdyksi.


#3

Tämä ketju ei ole enää banneri. Sitä ei näytetä enää jokaisen sivun ylälaidassa.


#4

Ylläpitotoimet ovat päättyneet. Sivusto on päivitetty käyttämään salattuja yhteyksiä (SSL), minkä huomaa ylhäältä siitä, että siinä pitäisi olla lukon kuva.


#5

#6

Sivusto päivittyy seuraavan puolen tunnin aikana. Se saattaa aiheuttaa hidastumista.


#7

#8

Sivustolla tehdään ylläpitotöitä!


#9

Sivuston ylläpito on päättynyt. Muutamana aiempana päivänä:

  • ilmoitukset eivät ole tulleet
  • sähköpostit eivät ole lähteneet
  • ja pari muuta käyttäjille näkymätöntä ongelmaa

Asia on nyt korjattu.


#10

Jonkin verran näyttää olevan vielä ongelmia; en esimerkiksi saanut ilmoitusta @Glacialis:ksen tykkäyksestä, vaikka sain @Nienna:n tykkäyksestä ilmoituksen. Yritän selvittää, missä ongelmat ovat.


#11

Foorumi on taas kerran päivitetty.


#12

#13

Aloin eilen illalla päivittää foorumia, tarkoituksenani muuttaa tuosta ns. hampurilaisvalikosta Groups muotoon Ryhmät. Tämä valitettavasti johti koko foorumin rikkoutumiseen. Yritykseni korjata asiaa vain pahensivat sitä. Yritettyäni viisi tuntia ratkoa ongelmaa totesin yöllä, että tämä asia ei ratkomalla parane, ja että on syytä vain yksinkertaisesti mennä nukkumaan.

Ainut hyväksi katsottava ratkaisu oli palauttaa 20. päivän varmuuskopio foorumista käyttöön. Tämä tarkoittaa, että moni hyvä viesti on kadonnut nyt bittiavaruuteen. Pahoittelen tätä. Foorumilla on myös joitain visuaalisia ongelmia, joita yritän korjata mahdollisimman pian.

Hyvä puoli tässä on se, että varmuuskopio palautettiin aivan päivitettyyn järjestelmään, eli foorumin pitäisi toimia aivan hiukan nopeammin kuin ennen. Laiha lohtu…

Vielä kerran: pahoitteluni. Ja tervetuloa taas kirjoittamaan!


#14

Minun (ja mahdollisesti jonkun muun) viime päivien kuolemattomat ajatukset ovat siis paljastuneetkin kuolleiksi ajatuksiksi. On siis luotava uutta niiden raunioille :slight_smile:


#15

Heh, juuri kun pitkästä aikaa olin kirjoitellut jotain foorumille. :smile:


#16

No nyt on joulunpyhien aikana hyvä muotoilla sanat vielä parempaan muotoon. Ja samalla sai vapautuksen niistä sanoista, jotka eivät ehkä olleetkaan niin hyvin valittuja. Jos joku ne muistaa niin niistä pääsee sanomalla: “Enhän minä niin kirjoittanut. Näytä vaikka, missä!”


#17

Nyt olet tietämättäsi ehkä ymmärtänyt jotain anteeksiannosta. Kaikki synnit pyyhitään pois niiltä jotka uskovat.:sunglasses:


#18

Tää oli hieno homma - Taivaan lahja oikeastaan! Ei tarvii nyt surra niitä vuodatuksia joita tuli eilen ja varmaan sitäkin ennen
kirjoitettua. :smile:


#19

Itsehän harmittelen sitä, että kaksi viestiäni keräsivät yhteensä kymmenen peukkua, mutta kuka sitä enää uskoo :cry:


#20

Veli Silenziolle on luvassa olut kun seuraavan kerran baarissa tai vastaavassa paikassa kohdataan.