Kokouskutsu - vuoden 2017 vuosikokous


#1

Kokouskutsu

Yhdistyksen (Usko ja rukous ry) sääntömääräinen vuosikokous järjestetään su 28.5. klo 12.00 alkaen Studium Catholicumissa (Ritarikatu 3, Helsinki). Käsiteltävinä sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Kokouksen alussa TT Ilmari Karimies kertoo lyhyesti ja yleistajuisesti väitöskirjansa sisällöstä. Karimies oli Uskojarukous.net-foorumin perustaja. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.


#2

#3

Tiedonhaluiset voivat tsekata sääntömääräiset asiat täältä.


#4

Valitettavasti jää väliin, vietämme sinä päivänä pojan 11-vuotissynttäreitä.


#5

Tähän asiaan liittyvä kysymykseni jäsenyyskysymysten ketjussa, Tahdotko liittyä yhdistyksen jäseneksi?


#6

TT Ilmari Karimies, ensimmäisen foorumin perustaja, on lupautunut pitämään kokouksen alussa lyhyen johdatuksen väitöskirjansa teemoihin!


#7

Saako ei-jäsenkin tulla paikalle kuokkimaan, jos sattuu olemaan Studiumin kulmilla?


#8

Saa tulla! Kokouksen alussa kokous voi antaa läsnäolo-oikeuden myös muille, enkä usko, että kokous ketään pois heittää.


#9

Sitä paitsi jokainen ei-jäsen on potentiaalinen jäsen.


#10

Eka kerta on aina ilmainen…


#11

Olen paikkakunnalla, mutta juuri tuona hetkenä “muussa käytössä”. Jos niin ei olisi, niin olisin voinut tulla näyttämään karvaista kuonoani.

Jos kokoontumisessa on tarkoitus keskustella myös sääntöjen määrämien asioiden lisäksi vaikkapa foorumista yleensä, niin ehkä olisi paikallaan miettiä myös sitä, että onko Origi-naalin paikka moderoijien joukossa. Olen aika ajoin joidenkin mukaan virka-intoinen, turhia huomautteleva, liian isällisiä ohjeita antava, teologisesti osaamaton ja näiden lisäksi tietysti agnostikko. Naalin on vaikea päästä karvoistaan; tiedän olevani turhan tarkka, mutta luonteelleen ei voi mitään. Vaadin samaa tarkkuutta myös itseltäni. Mutta ehkä olisi hyvä käydä asemani läpi joukolla. Jatkan mielelläni, tyyliäni en juuri osaa muuttaa, mutta siirryn kyllä myös syrjään purnaamatta ja vapaaehtoisesti, jos niin halutaan.

Ehkä foorumin tulkinnoista ja rajoista olisi myös hyvä käydä keskustelua. Politiikka, kriittinen osasto, kirkkojen luvattoman ja luvallisen arvostelun rajat… olisiko näissä selkeyttämisen tai uudelleen rajaamisen mahdollisuuksia?

En tiedä oliko tämä oikea paikka tälle viestille, mutta minkä kirjoitin, sen kirjoitin.


#12

Harmillisesti on niin pitkä matka ja kokouksen kellonaika sellainen, että ei täältä syrjäkyliltä sinne pääse millään. Mielenkiintoista olisi varmasti tulla (en ole vielä ainakaan yhdistyksen jäsen).


#13

Onko teillä jotain jatkoja?


#14

Ehkä. En osaa sanoa. Jatkot syntyvät spontaanisti, jos ovat syntyäkseen.


#15

Julkaistaanko kokouksesta lehdistötiedotetta?


#16

Johan siitä on juttua!

Vai etkö seuraa Seiskan sivuja?


#17

Mietin jonkinlaisen tiedotteen luomista.


#18

#19

Tiedotteet kokouksesta voi lukea täältä.